MIDZOMER AVONDRIT OP ZATERDAGAVOND op 22 JUNI a.s.    

 

Het lijkt mij weer fantastisch om met enthousiaste ruiters met eigen paard tijdens een mooie zomeravond door het gebied van de Planken Wambuis en het Roekelse bos op pad te gaan. Voor deze rit wordt vooraf aan de terreinbeheerders toestemming/vergunning gevraagd om ná zonsondergang door het gebied terug naar stal te rijden.
**Deze rit gaat alléén door bij minimaal 3 aanmeldingen en er kunnen maximaal 10 deelnemers mee**.


Verzamelen v.a. 19.15 uur  op  parkeerplaats van Wilschut Stables (vh Stoeterij Willemien)  aan de Apeldoornseweg 178 richting Otterlo, N304.
Bij aanvang van de rit om 20.00 uur, wordt er na een kort staptraject, zodat de paarden (en ruiters) aan elkaar kunnen wennen, op diverse paden gedraafd om zover mogelijk het gebied in te rijden. Tijdens deze rit wordt er geen pauze ingelast, dus is het een aanrader om voor onderweg wat te drinken (en snacken) mee te nemen.

Deelname kosten aan de rit zijn  € 35,00** per deelnemer met eigen paard en vooraf betalen via betaalverzoek/Tikkie.  (restitutie niet mogelijk ivm vergunningafgifte) 

We zullen rond 22.00 uur op een schitterende zandverstuiving van de Planken Wambuis arriveren en hier gaan we genieten van een mooie zonsondergang tenminste,  als de weergoden ons gunstig gezind zijn.  Rond 22.30/ 22.45 uur rijden we weer terug naar Wilschut Stables. Afhankelijk van het weertype kan het al wat donker zijn, dus is het aan te raden om wat reflecterend materiaal op je paard te gebruiken.  We rijden via de grote, doorgaande paden terug, zodat er zo min mogelijk risico is op blessures door niet zichtbare boomwortels o.i.d. 

Voor al onze ritten geldt dat je te allen tijde verantwoordelijk ben voor eventuele blesures of  toegebrachte / aangerichte schade aan derden partij(en).  

 

Omdat de rit  na 22.30 uur weer terug gereden wordt naar startpunt parkeerplaats Wilschut Stables, is het zaak dat je zeker weet dat je paard tijdens de schemer, rond 23.00/23.30  uur, weer je trailer/wagen opgaat.  Ben je hier niet zeker van en je paard overnacht niet op Wilschut Stables, dan is deelname niet mogelijk. Er is geen verlichting op de parkeerplaats, dus is het van belang dat je verlichting in jouw trailer of wagen hebt. 

Wil je in Otterlo overnachten, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij o.a. Boerderij Vinckenhof, Parkhotel de Bosrand of andere aanbieders in deze regio. 

Bij Wilschut Stables (v.h. Stoeterij Willemien) zijn er nog 5 stallen beschikbaar om je paard te laten overnachten.  

Zie tab Vakantie paarden op Wilschut Stables  

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info