Zaterdag 21 september a.s.  80e AIRBORNE HERDENKINGSRIT MET EIGEN PAARD

Een heel gave belevenis, waarbij we van dichtbij de parachutisten uit de vliegtuigen zien springen!


Vanaf Wilschut Stables kun je met Guus en mij op zaterdagochtend 21 september a.s. om 8.30 uur mee naar het droppings gebied op het zuidelijke deel van de Ginkelse Heide om daar vanuit het zadel van onze paarden de tientallen parachutisten uit de indrukwekkende Hercules vliegtuigen te zien neerkomen.  

We blijven op veilige afstand, d.w.z. dat ik bekijk wat de paarden aankunnen, qua onrust of stressniveau. Maar hoe relaxter de ruiter, hoe makkelijker het paard het vindt. Daarbij is Guus bekend met dit evenement en zal de rust ongetwijfeld overbrengen. 

De rit gaat door bij minimaal 5 deelnemers met eigen paard en kost € 25,00  per deelnemer en is exclusief consumpties onderweg.
Je moet rekening houden dat je heen en terug ruim 4 uur onderweg bent dus jij zelf, net als je paard een uitstekende conditie moet hebben. Restitutie van deelnamekosten niet mogelijk. 

Je paard kan voor een overnachting terecht bij ons op stal. Er zijn momenteel nog 6 stallen beschikbaar tijdens dit evenement.  Kosten overnachting per paard € 30,00 incl. ruwvoer (voordroog), stro.  Wij zijn een  "doe het zelf" stal, wat betekent dat je de stal na gebruik en voor je vertrekt weer schoon moet opleveren.  Dit geldt ook bij eventueel gebruik van een paddock.  

Voor jezelf overnachting in de regio van Otterlo boeken: zie https://qualitylodgings.com/nl/hotel-de-sterrenberg  of rechtstreeks bij  https://www.berkenrhode.nl/landgoed-oud-beekdal of  Parkhotel De Bosrand in Ede of Belmonthotel in Lunteren   

   
 
 
Opbellen
E-mail
Info