Regels en voorwaarden aan onze buitenritten met eigen paard. 

 

Als je een buitenrit boekt, ga je akkoord met onze regels en voorwaarden.  Degene die de rit boekt is verantwoordelijk voor het naleven van de voorwaarden voor deelname.

Algemene voorwaarden
Deelname aan onze ritten geschiedt altijd op eigen risico.
Een aansprakelijkheid particulieren verzekering en het dragen van een veiligheidscap is verplicht.
Veiligheid en welzijn van paard en ruiter staan voorop en daarom behoud ik mij het recht voor om deelname aan onze buitenritten te weigeren als ik twijfel heb over ervaring van ruiter en paard. 

De ritten gaan ook bij regen door.
Foto’s die eventueel worden gemaakt tijdens een buitenrit kunnen worden gebruikt voor reclamedoeleinden. Mocht je daar bezwaar tegen hebben, geef dat dan tijdens de fotoshoot aan.
Betaling geschiedt een week  voorafgaand aan een geboekte rit met een betaalverzoek of een Tikkie. 

Annuleren
Bij niet tijdig (3 dagen voor een geboekte rit) annuleren wordt het totaalbedrag alsnog in rekening gebracht.  Annuleren kan uitsluitend via whatsapp. Het nummer daarvoor en de instructies staan in de mail met de boekingsbevestiging.

Voor themaritten als de  Augustus Heide avondrit/Airbornerit/Edelherten Burlrit geldt aanvullend: bij annuleringen  bij 6 dagen voor de rit, wordt 50% van het totaalbedrag gerestitueerd.  Voor de Midzomeravondrit volgt géén restitutie. Voor deze rit wordt op het aantal deelnemers vergunning gevraagd bij NM en Faunabeheer om ná zonsondergang door het gebied te rijden. 

 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info