Alle aangeboden ritten worden onder voorbehoud van het weer en overdag bij voorkeur op maandag, woensdag en op zaterdag (ochtend of avond)  gereden. Tijdens de weekenden kan het in deze regio heel erg druk zijn vanwege wandelaars, fietsers en grote groepen mountainbike liefhebbers en manegegroepsritten. Ben je een nog niet zo ervaren met het rijden van buitenritten, dan raad ik je aan om een rit op een dag door de week  te plannen.  In het uitrij gebied is het dan veel rustiger. 

 Hoe lang ben je onderweg?

Je kunt kiezen uit een minimale rit duur van 2 uur of langer (dagrit), geheel afhankelijk wat jij en  jouw paard aankunnen. Exclusief pauze doe je over een rit van 15 km ongeveer 3 uur en over een rit van 20 km gemiddeld  4,5 uur. Let op!  Tijden en afstanden kunnen verschillen, afhankelijk van het tempo wat gereden wordt.   

Wil je je paard laten overnachten bij Wilschut Stables (vh Stoeterij Willemien)? Stuur een berichtje, dan krijg je van mij contact gegevens van Wilschut Stables. 

                                        

Buitenritten aanbod met eigen paard :

Privé buitenrit met eigen paard 

Een privé rit ( 1 op 1) wordt op 'maat gesneden', dus ook zeer geschikt voor nog niet zo ervaren ruiter of ruiter met 'groene' paard.. Er wordt rekening gehouden met jouw wensen en is aangepast aan jouw niveau van rij ervaring of ervaring van jouw paard.  De rit duurt ca 2 uur.  Prijs voor deelnemer met eigen paard  v.a. 2 uur. € 55,00. Voor elk uur meer wordt € 10,00 berekend. 

KRONKELPADEN rit  naar Wekeromse Zandverstuiving of door het gebied van de Planken Wambuis = Verrassend mooie rit!  (hele jaar door) **

Genieten van het schitterende gebied de Planken Wambuis  of van het Wekeromse Zand met haar prachtige kronkelpaden door het sprookjesachtige dennenbos. Ik laat je genieten van mooie routes waar je zelf niet snel komt. Tijdens één van deze tochten, die vanaf Wilschut Stables starten, neem ik je mee naar het Wekeromse Zand. Verrassend mooi en voor beide ritten geldt:  de ritduur is zo een 3,5 uur en de kosten v.a.  2 deelnemers  met eigen paard € 35,00 per deelnemer.  Voor  onderweg zelf drinken en snack meenemen.  Een rit voor fitte paarden en ervaren ruiters die alle gangen goed beheersen en geen hoogtevrees hebben. Het is mogelijk om op één van de lange en brede zandpaden een vlotte galop te maken.  Prachtige rit in voorjaar en in de herfst! 

Uiteraard is het ook mogelijk om vanaf Wilschut Stables een rit te maken van ca 2 uur, bijvoorbeeld een 'klein' Rondje Mossel. Tijdens deze rit wordt op de lange zandpaden gedraafd, indien gewenst is een vlotte galop mogelijk. Een korte stop bij Boerderij Mossel, waarbij je voor eigen rekening consumpties kunt gebruiken. Kosten vanaf 2 deelnemers € 25 per deelnemer.                                                                                                                     
 
 
Opbellen
E-mail
Info