Exclusieve buitenritten met Gids & Coach te paard op de Veluwe!
Wij maken van elke buiten rit samen met jou en je eigen paard een ware belevenis!     
 

 

Exclusieve ritten & arrangementen

 

Exclusieve ritten voor ruiters die met eigen paard willen  genieten van de Veluwse natuur in de weidse regio van Ede :

Op afspraak maken wij exclusieve buitenritten voor groepen vanaf 2 tot maximaal 6 ruiters met eigen paarden. U rijdt dus alleen met uw eigen mensen, er worden geen andere ruiters aan de groep toegevoegd.

De ritten gaan door de prachtige natuur van Lunteren, Wekerom, Otterlo en Ede. Wij hebben verschillende routes door bos en heide variërend in lengte.

Exclusief wil zeggen dat alle buitenritten  onder mijn begeleiding zijn en voor gevorderde ruiters met goede controle over het paard in stap, draf en galop. Het tempo wordt dan aangepast aan het niveau van de minst ervaren ruiter. Mocht het zo zijn dat ik tijdens een rit twijfel aan de ervaring van een ruiter, neem ik geen enkel risico en gaan we terug naar het vertrekpunt.

De kosten voor een buitenrit  (2 tot 6 personen) bedragen € 20,- per persoon per uur (minimale tijdsduur van een rit is 2 uur).

 Ook is het mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen, enkele voorbeelden:

- Tijdens de rit een koffie/thee arrangement op locatie

- Tijdens de rit een lunch op locatie

- Ritten variërend vanaf 2 uur tot halve of hele dagtochten (bijv. Park Hoge Veluwe)

Natuurlijk is het mogelijk om met een zogenaamde ‘open’ groepen rit mee te rijden. Dat betekent dat er minimaal 2 en maximaal 10 ruiters mee kunnen rijden.  

Maar óók beginnende ruiters en nog niet zo ervaren ruiters kunnen een privé rit op afspraak mee tijdens een op hun ervaring afgestemde buitenrit. Dat houdt dus in dat er géén andere ruiters meegaan. Kosten voor een privé rit € 30,00 p.u. (minimale tijdsduur van een privé rit is 2 uur)

Enkele voorbeelden van onze  (open groepen) buitenritten, zie  de Activiteitenpagina en volg ons ook op Facebook voor alle actuele ritten. 


Wil je nog steeds een keer met eigen paard komen genieten van een fantastische buitenrit op een prachtig stukje van de Veluwe?

Informatie via nandavdoorn@planet.nl 


 


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info