Met een gids/coach een mooi stukje van de Veluwe verkennen met eigen paard of paard van ons?  Hang eens de toerist uit: geen gezoek, niet verdwalen, maar 100% genieten van omgeving en paard. 

 

  

Exclusieve en open groep buitenritten voor ruiters die met eigen paard willen  genieten van de Veluwse natuur in de regio van Ede, Wekerom en Otterlo.

Op afspraak maken wij een exclusieve buiten rit, bijvoorbeeld de STILTE rit, maar ook voor groepjes vanaf 2 tot maximaal 10 ruiters met eigen paarden. De ritten gaan door de prachtige regio van Otterlo, Wekerom en Ede.  Wij hebben afwisselende en schitterende routes door bos en heide variërend in lengte.

Exclusief wil zeggen dat er ook buitenritten zijn waarvoor speciale toestemming of soms vergunning voor bijvoorbeeld rijden ná zonsondergang nodig is.  Alle ritten zijn onder mijn begeleiding en voor beginners (v.a. 1 jaar en wekelijks les) en gevorderde ruiters.  Het tempo wordt aangepast aan het niveau van de minst ervaren ruiter. Mocht het zo zijn dat ik tijdens een rit twijfel aan de ervaring van een ruiter, neem ik geen enkel risico en gaan we terug naar het vertrekpunt. 

Ook is het mogelijk om een arrangement op maat samen te stellen, enkele voorbeelden:

- Tijdens de rit een koffie/thee arrangement op locatie 

- Tijdens de rit een lunch op locatie 

- Ritten variërend vanaf 2.5 uur tot halve of hele dagtochten zwerven in het grote gebied van de Planken Wambuis of bijvoorbeeld in Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Een nog niet zo ervaren ruiter, her opstapper of ruiters met nog 'groene' (buitenrit) paarden kunnen tijdens een privé rit mee.  Tijdens de rit is er regelmatig overleg m.b.t. conditie ruiter en eigen paard. Dat houdt dus in dat er géén andere ruiters meegaan.

Kosten voor een privé rit met eigen paard € 25,00 p.u. (minimale tijdsduur van een privé rit is 2 uur). Er gaan in dit geval géén andere deelnemers mee.  


Ben je een ervaren ruiter, maar heb je niet de beschikking over een eigen paard en wil je wél met ons op pad? 

Oók dat kan: wij hebben een stoere en heel betrouwbare Tinker, met een stokmaat van 1.58 cm  (zie buitenrit met gids/coach en Araghon) beschikbaar voor ervaren, maar ook voor minder ervaren ruiters.  Voor al onze ritten geldt dat deze  geheel op maat van de ruiter wordt gereden. 

 


Coach & Gids te paard op de Veluwe @ info@gidstepaardopdeveluwe.nl KvK nr 76658651

 BTW-id NL003118731B93

 


 


 
Opbellen
E-mail
Info