Een fantastische tijd...........
En daar komt eind november a.s. een einde aan.

Met een traan, maar ook een enorme lach en onvergetelijke herinneringen, breng ik maandag 28 november a.s. Araghon weer naar zijn échte thuis.
De ritten die ik tot 27 november a.s. met Araghon nog maak, zijn allen gereserveerd voor vaste bijrijdster. 

Ik maak er geen lang of 'dramatisch' verhaal van: wat heb ik ongelooflijk genoten van o.a. óók Jaralyn, Elmo, Hector (RIP), Gawain, die het óók mogelijk hebben gemaakt om duoritten, zoals moeder/dochter ritten te maken.

Kleinzoon Jack was tijdens deze herfstvakantie de grootste uitdaging: hij mocht van Gerda een weekje meelopen met grootvader Araghon en Guus.

Araghon heeft naast mijn Guus een speciaal plekje in mijn hart en niet alleen in het mijne, maar ook in dat van mijn kleinzoon Tim.
De ritten die ik dit seizoen  met hen samen heb gemaakt, staan voor altijd in mijn geheugen verankerd. 

Een archief met héél veel foto's en filmbeelden van de ritten die ik samen met mijn vele gasten, of ze nu onervaren, ervaren, of heropstapper waren. Wat een herinneringen hebben we gemaakt! 


Rest mij alle gasten,(te veel om op te noemen) die de afgelopen 3 jaar samen met Araghon, Jaralynn, Hector, Gawain, Dalton en Jack met Guus en mij mee op rit geweest zijn,  te bedanken voor het vertrouwen in de paarden en mij  en vooral dank je wel voor het ongelooflijke plezier wat we samen aan de ritten beleefd hebben. Het gaat jullie allen goed! 

 

 


 
 
 
Opbellen
E-mail
Info