Een fantastische tijd...........

Met een traan, maar met een glimlach van oor tot oor  en terugdenkend/kijkend op de onvergetelijke herinneringen gemaakt met vele gasten, heb ik  maandag 28 november 2022 Araghon weer naar zijn échte thuis gebracht.


Geen lang of 'dramatisch' verhaal:  wat heb ik ongelooflijk genoten van o.a. óók Jaralyn, Elmo, Hector (RIP), Gawain en  fjord Dalton,  die het óók mogelijk hebben gemaakt om duoritten, zoals moeder/dochter ritten te maken. Kleinzoon Jack was tijdens de herfstvakantie 2022 de grootste uitdaging: hij mocht van Gerda een weekje meelopen met grootvader Araghon en Guus.

Araghon heeft naast mijn Guus een speciaal plekje in mijn hart en niet alleen in het mijne, maar ook in dat van mijn kleinzoon Tim. De ritten die ik samen met Tim dit afgelopen jaar heb gemaakt, staan voor altijd in mijn geheugen verankerd. 

Een archief met héél véél foto's en filmbeelden van de ritten die ik samen met mijn vele gasten, of ze nu onervaren, ervaren, of heropstapper waren. Wat een tijd en wat hebben we ongelooflijk veel herinneringen gemaakt! 


Lieve gasten, (te veel om op te noemen) die de afgelopen 3 jaar met Araghon, Jaralynn, Hector, Gawain, Dalton en Jack  samen met Guus en mij mee op rit geweest zijn. 

 BEDANKT voor het vertrouwen dat jullie in de paarden en mij gehad hebben. En vooral dank je wel voor het ongelooflijke plezier wat we samen aan de ritten beleefd hebben. Het gaat jullie allen goed! 

 

 


 
 
 
Opbellen
E-mail
Info