Krentenbloesemrit op woensdag 17 april a.s. door Nationaal Park de Hoge Veluwe **


Kosten voor deze ca 3 uur durende rit in het zadel vanaf 5 deelnemers :  € 20 per deelnemer met eigen paard,  exclusief dagkaart NPHV € 23,00* en exclusief eventueel gebruik consumpties in Park.  Uiteraard maken we her en der op de route tijd om onze meegenomen versnaperingen te consumeren, dus houdt rekening met een totaal verblijf van ca 4 uur in het Park.  En ik neem je via diverse paden ( buiten de ruiterpaden om) mee om te genieten van dit jaarlijkse voorjaarsspectakel. Ruiters mogen rijden op alle paden in het Park m.u.v. de halfverharde wandelpaden  zoals het Berlagewandeling, Belevingsroute, en het Landschappenpad). 

Tip: Mocht je in de regio van Otterlo logeren, kun je met de dagkaart óók nog terug voor een avondrondje (auto/fiets) het Park in.  Openingstijden  : https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/openingstijden

Dagkaart voor NPHV bestel je rechtstreeks via de Ticket site, zodat we zo vlot als mogelijk het Park met de paarden in kunnen rijden. Parkeren doe je op de Parking voor ingang Otterlo.

* In dit bedrag zijn kosten voor parkeren bij ingang Otterlo opgenomen. Vraag wel vooraf bij de entree om de uitrijkaart!  Kaart vooraf reserveren via website Park de Hoge Veluwe. 

**Vooraf rijd ik zelf door het Park om te kijken welke datum het meest geschikt is. Volg ons op FB https://www.facebook.com/gidstepaardOtterlo  voor actuele informatie  
 
 
Opbellen
E-mail
Info