Krentenbloesemrit door Nationaal Park de Hoge Veluwe

Afhankelijk van wanneer het voorjaar in het Park goed doorzet, rij ik deze rit vooraf om te kijken hoever de bloesem ervoor staat. Zodra het in die week er naar uit ziet dat het zeer de moeite waard is, plaats ik de te rijden datum op Facebook pagina Gids te paard Otterlo. 

Kosten voor deze ca 3 uur durende rit in het zadel vanaf 3 deelnemers :  € 35 per deelnemer met eigen paard,  exclusief dagkaart NPHV € 21,00 en exclusief gebruik consumpties in Park.  Uiteraard maken we her en der op de route tijd om onze meegenomen versnaperingen te consumeren, dus houdt rekening met een totaal verblijf van 4 uur in het Park.  Tip: Mocht je in de regio van Otterlo logeren, kun je met de dagkaart óók nog terug voor een avondrondje (auto/fiets) het Park in.  Openingstijden  : https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park/openingstijden

Dagkaart voor NPHV bestel je rechtstreeks via de Ticket site, zodat we zo vlot als mogelijk het Park met de paarden in kunnen rijden. Parkeren doe je op de Parking voor ingang Otterlo.

Verdere berichtgeving volgt rondom de maand April.   
 
 
Opbellen
E-mail
Info