Logeren en op buitenrit met eigen paard of samen met gids en Tinker Araghon op Wilschut Sables (v.h. Stoeterij Willemien) 

Dit knusse gelijkvloerse appartement  “de Oude Stal” , wat een jaar of 3 het woonhuis was van de voormalige eigenaren van Stoeterij Willemien, biedt ruimte aan maximaal 10 personen.**

Het  is voorzien van een ruime keuken met elektrische kookplaat en oven, frituur, waterkoker en koffiezetapparaat, vaatwasser en grote koelkast (geen vriezer) en volledig ingericht met servies, bestek en kookgerei.  Er is een gezellige en ruime zit- en eethoek  en sanitair (douche, bad en wastafel en apart toilet) en tevens is er een wasmachine. Digitenne TV en een goede Wifi verbinding.

De ‘Oude Stal” beschikt over 4 slaapkamers, waarvan twee met een 2-persoons bed (1.80 x 2.00cm) en 2 slaapkamers met  een stapelbed en een 1- persoons bed(90x200cm). Dekbedden en kussens zijn in het appartement aanwezig.   Alles is gelijkvloers.  Het is toegestaan maximaal 2 honden mee te nemen, de kosten bedragen €15,00 per hond per verblijf

Tot en met eind april is het appartement o.b.v. logies  door de week (ma-do) nog te huur 
 voor € 35,00 p.p.p.n. excl. toeristenbelasting € 1.20 p.p.p.n.    
Exclusief bedlinnen € 10,00 p.p. en eindschoonmaak € 75,00 per verblijf. 

In het weekend voor minimaal 2 nachten te huur  v.a. € 195,00 per nacht, excl. toeristenbelasting € 1.20 p.p.p.n. Exclusief bedlinnen € 15,00 p.p. en eindschoonmaak € 75,00

Het  appartement is tot eind april a.s. door de week  van ma tot do (o.b.v. beschikbaarheid) voor 1 overnachting voor 1 persoon beschikbaar voor € 95,00 o.b.v. logies,  incl. toeristenbelasting, bedlinnen en gebruik van gas, elektra en water.  Excl. schoonmaak € 35,00 en exclusief stalling pony/paard € 30 p.n.*

Vakantiestalling  pony / paard   € 30,00  o.b.v. volpension (overdag paddock/nacht op stal) met 3x daags ruwvoer en  1x basisbrok (avond) *In het weekend dient men de stal zelf uit te mesten. 

Vanaf mei 2022 is er geen overnachting in het appartement of vakantiehuis meer mogelijk i.v.m. op hande zijnde verbouwingen. 

Wel is het nog mogelijk om met eigen tent, vouwwagen, caravan of camper te overnachten op de Mini Camping. 

Tarieven  MINI CAMPING ( 6 standplaatsen) U betaalt per nacht: € 20,00 incl. btw
Dit is op basis van 2 personen met een caravan en een auto of alleen een camper, douchegebruik, elektra (6 Ampère, niet geschikt voor elektrische kachels),  9% BTW en toeristenbelasting.
De gemeente Ede berekent voor het seizoen van 2022 € 1,20 toeristenbelasting per persoon per nacht.
Volwassenen (vanaf 10 jaar)        € 10,00
Kinderen tussen de 3 en 10 jaar €  6,00
Kinderen tot en met 3 jaar           €  4,00
Hond (altijd aangelijnd)                €   1,50
U dient de gehele gereserveerde periode te betalen. Voor de nachten die u er niet bent, of eerder vertrekt, berekenen we het voor die periode geldende leegstand tarief van caravan/tent €6,00 p.n exclusief stroomgebruik.  Hoogseizoen (Juli, Augustus, mei vakantie, Hemelvaart, Pinksteren) rekenen wij alleen volledige nachtprijzen, dus geen leegstandtarief bij evt. afwezigheid.

Algemene informatie (appartement/vakantiewoning/mini camping) 
Wij vragen u om de dag van aankomst na 14:00u te arriveren en op de dag van vertrek voor 12:00u van de plek af te zijn. BESCHIKBAARHEID APPARTEMENT      < - (klik aan voor beschikbaarheid) 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info