UNIEKE ZOMERNACHTRIT 

met eigen paard op PLANKEN WAMBUIS 

Een zeer unieke Midzomer Nachtrit start vanaf Stoeterij Willemien in Otterlo en is alleen bestemt voor ervaren ruiters met eigen paard* die deze belevenis samen met mij mee willen maken in het gebied van de Planken Wambuis. De rit wordt gereden in de zeer vroege ochtend, om 03.30 uur  van de zaterdagochtend 25 juni 2022. 

Er kunnen slechts maximaal  10 ruiters met eigen paard mee.  

Voor deze Nachtrit wordt er bij de diverse terreinbeheerders toestemming c.q. vergunning aangevraagd om in de twee uur  vóór zonsopgang( 05.25 uur) te mogen rijden.

Deelnamekosten per ruiter met paard zijn  € 325,00 p.p.  Voor gasten zonder paard (leenpaard huren is mogelijk) geldt ander tarief op aanvraag. 

Je verblijft 2  nachten  (vrijdagmiddag 24 juni 2022  v.a. 15.00 uur t/m zondag 26 juni 2022 15.00 uur) inclusief beddengoed en handdoeken pakket, eindschoonmaak, inclusief weekendverblijf van 1 paard/pony  op de 24/7paddock* of overnachting in stal*, inclusief vergunning kosten (NM, Defensie en Faunabeheer Ede) en inclusief nachtrit op de zeer vroege  zaterdagochtend om 3.30 uur, inclusief op vrijdag- en zaterdagavond een gezamenlijke maaltijd, zaterdagochtend na de nachtrit gezamenlijk ontbijten bij Boerderij Mossel, (zaterdagmiddag lunch zelf regelen) en zondagochtend gezamenlijk ontbijten in het appartement, waarna degenen die dit leuk vinden samen met mij nog een (bonus)rondje Mossel rijden en bij boerderij Mossel (voor eigen rekening) een consumptie gebruiken.  

  *Voor vertrek dient men de stalen en de paddocks wél uitgemest op te leveren.  Indien paard op stal, gelieve dit bij de reservering door te gegeven. 

Voor deelname aan dit weekendritten arrangement is goede rij ervaring van ruiter evenals een goede conditie van paard, verplicht. Paard en ruiter moeten de groep goed kunnen bijhouden, dus niet achterop raken. 

Na ontvangst van de voor inschrijving ontvang je omstreeks maart 2022 alle deelname informatie m.b.t. dit Exclusief georganiseerde en verzorgde weekend paardrijden.                                                                                                 

* Prijswijzigingen zijn voorbehouden. 


BOEKEN KAN V.A. FEBRUARI 2021 en o.v.b. dan geldende restricties m.b.t. het COVID-19  virus.  
Opbellen
E-mail
Info