UNIEKE ZOMERNACHTRIT 

met eigen paard op PLANKEN WAMBUIS 

Een zeer unieke Midzomer Nachtrit start vanaf Boerderij De Mossel en alleen bestemt voor ervaren ruiters met eigen paard* die deze belevenis samen met mij mee willen maken in het gebied van de Planken Wambuis. De rit wordt gereden in de zeer vroege ochtend, start om 03.30 uur van zaterdag 3 juli 2021. 

Er kunnen maximaal  15 ruiters met eigen paard mee.  Voor deze Nachtrit wordt er bij de diverse terreinbeheerders toestemming c.q. vergunning aangevraagd om in de twee uur  vóór zonsopgang( 05.25 uur) te mogen rijden.

Deelnamekosten per ruiter met paard zijn  € 495,00 p.p.  Voor gasten zonder paard geldt ander tarief op aanvraag. 

Je verblijft 2 of 3 nachten  (vrijdagmiddag 2 juli v.a. 15.00 uur t/m maandagochtend 5 juli  11.00 uur)   inclusief beddengoed en handdoeken pakket, eindschoonmaak, inclusief weekendverblijf van 1 paard/pony  op de 24/7 (prik) weide, inclusief aangevraagde vergunning kosten en inclusief deelname aan de ritten, waarbij een ontbijt,  een lunch en een avondmaaltijd bij inbegrepen is .

Er zijn nog 4 stallen beschikbaar die je a € 35,00 per paard per nacht, inclusief stro en hooi, kunt bij huren. Voor vertrek dient men de stal uitgemest op te leveren.  Indien paard op stal, gelieve dit bij de reservering door te gegeven. Kosten voor paard op stal zijn NIET meegenomen in het totaal deelnamebedrag. 

Voor deelname aan dit weekendritten arrangement is buiten rij ervaring van ruiter en paard, evenals een goede conditie van paard, verplicht. Paard en ruiter moeten de groep goed kunnen bijhouden, dus niet achterop raken. 

Na ontvangst van de voor inschrijving ontvang je omstreeks februari 2021 alle deelname informatie m.b.t. dit Exclusief georganiseerde en verzorgde weekend paardrijden.                                                                                                 

* Kosten zijn gebaseerd op tarieven 2020!  Prijswijzigingen zijn voorbehouden. 


BOEKEN KAN V.A. FEBRUARI 2021 en o.v.b. dan geldende restricties m.b.t. het COVID-19  virus.  
 
 
Opbellen
E-mail
Info