Welkom bij Gids te paard op de Veluwe!
Wij maken van elke buiten rit samen met jou en je eigen paard een ware belevenis!     

                                          Wakker worden en je paard of pony goedemorgen zeggen vanuit je woonkamerraam?

Vanaf oktober 2018  kan dat bij ons op pensionstal de Oscarhoeve en kan je van een heerlijke vakantie genieten samen met je paard.  Bij aankomst op de locatie is de stal al op gestrooid. Ze voeren standaard brok en hooi. Er is een ruime paddock achter de vakantiewoning en op het terrein zijn o.a.  binnen- en buitenbak, stapmolen en een longeer-ton beschikbaar.  Meer informatie over beschikbaarheid, zie www.oscarhoeve.nl

  Je kunt ons inhuren  en vanaf deze locatie mooie ritten maken zonder dat je je druk hoeft te maken over waar je bent. Voor mensen die het gebied niet kennen is het zeker een aanrader. Je kunt er snel de weg kwijtraken. 

Voor informatie over een weekendarrangement stuur je een e-mail naar info@gidstepaardopdeveluwe.nl

 

Kom met een groep gelijkgezinde liefhebbers van buiten rijden met eigen paard  eens een lang weekend logeren op een schitterende locatie, midden in natuurgebied de Planken Wambuis. 

U bevindt zich hier op een van de mooiste plekjes van Nederland met omringende bossen, prachtige heidevelden en uiteraard de zandverstuivingen! En samen met Gids te paard op de Veluwe er op uit trekken = KIJKEN en GENIETEN van wat de omgeving u te bieden heeft. 

                               Bijvoorbeeld ons Buitenritten rijden voor 'beginners'' of voor paarden met nog zeer weinig buitenrit ervaring:

                                        Lang weekend in februari 2019 :  vrijdag (v.a. 15.00 uur)  8 februari t/m zondag 10 februari (tot 18.00 uur)                                                      o.b.v. minimaal 7 personen Prijs per persoon met 1 paard € 275,00 All-inclusive  

Overnachten met je eigen paard of pony  op een schitterende accommodatie, midden in natuurgebied De Planken Wambuis.  Twee dagen met Gids te Paard onderweg en dus heel veel paardrijden. Geschikt voor ruiters, die die nog niet zoveel buitenrij ervaring hebben.   

 De locatie is alleen te bereiken via een lange hobbelige zandweg. Grote kans dat je hier tijdens een buitenrit zwijnen, reeën en de 'wilde' paarden tegen komt. Het gebied waarin de ritten worden gereden is fantastisch mooi, ongeacht het seizoen! 

                            Voor ervaren buitenrit ruiters met eigen paard:  Lang weekend  vrijdag (v.a. 15.00 uur) 10 mei t/m maandag (10.00 uur) 13 mei a.s.
Kortom, een heerlijk 2-daags arrangement met je eigen paard buitenritten rijden onder begeleiding van een gids die het gebied op haar duimpje kent in het prachtige natuurgebied van de Planken Wambuis en haar omgeving. De kosten p.p. inclusief ontbijt en lunch of avondeten en met 1 paard op de weide,  is v.a. € 350,00 inclusief gas/water/licht, toeristenbelasting en schoonmaakkosten. Ook mogelijk:  paard  op stal.  Kom je zonder paard, maar wil je wel tijdens dit arrangement blijven logeren, dan geldt een andere prijs. Informeer naar de mogelijkheden via nandavdoorn@planet.nl

Deze beide vakanties zijn te boeken tot eind januari a.s.  via het reserveringsformulier op tabblad  **RESERVEREN.