Op buitenrit met Gids & Coach te paard op de Veluwe!

Wij maken van elke buiten rit een ware belevenis!     

 

                             Wakker worden en je paard of pony goedemorgen zeggen vanuit je woonkamerraam?

Vanaf oktober 2018  kan dat bij ons op pensionstal de Oscarhoeve en kan je van een heerlijke vakantie genieten samen met je paard.  Bij aankomst op de locatie is de stal al op gestrooid. Ze voeren standaard brok en hooi. Er is een paddockje achter de vakantiewoning en op het terrein zijn o.a.  binnen- en buitenbak, stapmolen en een longeer-ton beschikbaar.  Meer informatie over beschikbaarheid, zie www.oscarhoeve.nl

  Je kunt ons inhuren en vanaf deze locatie mooie ritten maken zonder dat je je druk hoeft te maken over waar je bent. Voor informatie over een weekendarrangement (beschikbaarheid en prijs) stuur je een e-mail naar info@gidstepaardopdeveluwe.nl


Kom met een groep gelijkgezinde liefhebbers van buiten rijden met eigen paard een lang weekend logeren 

Je vindt hier de mooiste plekjes van Nederland met omringende bossen, prachtige heidevelden en uiteraard de zandverstuivingen! En samen met Gids te paard op de Veluwe er op uit trekken = KIJKEN en GENIETEN van wat de omgeving u te bieden heeft. 

                Bijvoorbeeld ons weekend Buitenritten rijden voor 'beginners'' of voor paarden met nog zeer weinig buitenrit ervaring:

Lang weekend in juni 2019 :  vrijdag (v.a. 15.00 uur)  21 juni  t/m maandag 24  juni (tot 11.00 uur) Bij boeking van 4 personen met paarden zijn de kosten per persoon € 290,00. Dit is inclusief 3 overnachtingen met paard. Inclusief ontbijt en lunch op locatie tijdens het ritten arrangement. (Midzomeravondrit van zaterdagavond 22 juni a.s. is niet inbegrepen)

Overnachten met je eigen paard of pony  op een mooie paardensport accommodatie, in het buitengebied van Ede.  Twee dagen met Gids te Paard onderweg en dus heel veel paardrijden. Met name geschikt voor ruiters, die die nog niet zoveel buitenrij ervaring hebben en onder begeleiding van een coachpaard deze stap aandurven.   

                Opbellen
E-mail
Info