Welkom bij Gids te paard op de Veluwe!
Wij maken van elke buiten rit samen met jou en je eigen paard een ware belevenis!     

Genieten van een weekend samen met je eigen paard bij ons op de Oscarhoeve?

Wakker worden en je paard of pony goedemorgen zeggen vanuit je slaapkamerraam?

Vanaf oktober 2018  kan dat bij ons op pensionstal de Oscarhoeve en kan je van een heerlijke vakantie genieten samen met je paard. Er zijn eventueel boxen op het terrein beschikbaar. Bij aankomst is de stal op gestrooid. Ze voeren standaard brok en hooi. Er is een ruime paddock achter de vakantiewoning en op het terrein zijn o.a.  binnen- en buitenbak, stapmolen en een longeer-ton beschikbaar.

Prijzen en beschikbaarheid van de vakantiewoning voor maximaal 6 personen t.b.v. Familie Van Wagensveld, tel. nr. : 06-383 51 206

  **Het inhuren van Gids te paard vanaf deze locatie is mogelijk. Voor mensen die het gebied niet kennen is het zeker een aanrader. Je kunt er snel de weg kwijtraken. Voor informatie over het inhuren van Gids te paard zie  onze ACTIVITEITEN 


Kom met een groep gelijkgezinde liefhebbers van buiten rijden met eigen paard (max. 16 personen) eens een lang weekend logeren op een schitterende locatie, midden in natuurgebied de Planken Wambuis. 

U bevindt zich hier op een van de mooiste plekjes van Nederland met omringende bossen, prachtige heidevelden en uiteraard de zandverstuivingen! En samen met Gids te paard op de Veluwe er op uit trekken = KIJKEN en GENIETEN van wat de omgeving u te bieden heeft. 

                    Samen met je eigen paard logeren op een schitterende accommodatie, midden in Natuurgebied de Planken Wambuis.

HEIDE MIDWEEK PAARDRIJDEN van WOENSDAG t/m  MAANDAG 31 JULI  t/m  5 Augustus 2019**

Nu te boeken!
Vijf overnachtingen met je eigen paard of pony logeren op een schitterende accommodatie, midden in natuurgebied De Planken Wambuis.  Vier hele dagen met ons mee en dus heel veel paardrijden. Geschikt voor ervaren ruiters, die alle gangen uitstekend beheersen en waarvan de paarden in prima conditie zijn (ruiters trouwens ook!).  Tijdens de ritten wordt er gedraafd en gegaloppeerd en indien gewenst op één van de lange en brede zandpaden of zandvlaktes is een rengalop mogelijk. 

 De locatie: Boerderij Mossel te Otterlo (www.boerderij-mossel.nl) Er zijn in totaal 12 slaapkamers; 4  zijn voorzien van douche en wastafel, de andere 8 beschikken over een wastafel. Boerderij de Mossel is alleen te bereiken via een lange hobbelige zandweg. Grote kans dat je hier tijdens een buitenrit zwijnen, reeën en de 'wilde' paarden tegen komt. Het gebied waarin de ritten worden gereden is fantastisch mooi, ongeacht het seizoen! 

Een arrangement wat alleen doorgaat bij minimaal 10 personen met eigen paard/pony en maximaal 15 personen.  
Kortom, een heerlijk 3-daags arrangement met je eigen paard buitenritten rijden onder begeleiding van een gids die het gebied op haar duimpje kent in het prachtige natuurgebied van de Planken Wambuis en haar omgeving. 
De kosten p.p. inclusief ontbijt en lunch of avondeten en met 1 paard op de weide,  zijn € 350,00 inclusief gas/water/licht, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.  Brochure Gids te paard op aanvraag verkrijgbaar. Kom je zonder paard, maar wil je wel tijdens dit arrangement blijven logeren, dan geldt een andere prijs welke op aanvraag verstrekt wordt. 

 

Deze beide vakanties zijn te boeken via het reserveringsformulier op tabblad  **RESERVEREN.