Op buitenrit met Gids & Coach te paard op de Veluwe!
 
Wij maken van elke buiten rit een ware belevenis!     

Trek er op uit voor een korte vakantie, samen met je eigen paard en laat je door ons eens als toerist verrassen! Ik neem je graag mee over de weidse heidevelden, de grillige zandverstuivingen en de eindeloze bossen! 

Een weekend evenement gaat door bij  aanmelding van tenminste 2 tot maximaal 8 deelnemers met paarden.

 Weekendprogramma:- Vrijdag- en zaterdagavond kun je onder mijn begeleiding mee tijdens een Wild speur rit . Voor deze ritten vraag ik aan de terreinbeheerders om rustig  in het uur ná zonsondergang terug naar de locatie te rijden. Dus geen gehaast om het gebied op tijd te verlaten.
- Op zaterdag en of zondag een tocht van gemiddeld 4 of 5 uur in het zadel door natuurgebied Planken Wambuis en haar wijde omgeving. (10.00 - 16.00 uur). Ik neem je mee, dus geen gedoe met routekaart, navigatie of kans op verdwalen.
De avond voorafgaand aan de rit beslissen we waar we heen gaan. Tijdens deze ritten wordt er op een locatie geluncht waar we de paarden veilig kunnen parkeren. Dit wordt vooraf besproken. 
-Kortom, een lekker vol gepland weekend, met heel veel paardrijden!                                              


Geen paard maar toch mee met onze ritten?

Tijdens deze weekenden is het óók mogelijk om voor een gast zonder paard op een Tinker van ons mee te rijden..Let op: De Tinker (1,58)  is alléén beschikbaar tijdens het door ons begeleide buiten rit arrangement.en alléén voor een ruiter die draf en galop beheerst. Kosten  inclusief de buitenritten tijdens het weekend arrangement € 75,00 per dag . Vooraf reserveren verplicht. Restitutie niet mogelijk.. Het paard wordt specifiek voor de gast voor dit buiten ritten arrangement gereserveerd..


Meer informatie over beschikbaarheid en rit arrangement prijzen, uitsluitend via e-mail info@gidstepaardopdeveluwe.nl

Ik doe mijn uiterste best de arrangementen zo actueel mogelijk te houden, er zijn echter geen rechten te ontlenen aan prijswijzigingen en de beschikbaarheid.   

  


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info