Wij maken van elke buitenrit een belevenis                                                                                                            Buitenritten Coach & Gids te paard op de Veluwe           

 Trek er op uit voor een korte vakantie, samen met je eigen paard en laat je door ons eens als toerist verrassen! Ik neem je graag mee over de weidse heidevelden, de grillige zandverstuivingen en de eindeloze bossen!  

Een weekend evenement gaat door bij  aanmelding van tenminste 1 tot maximaal 6  deelnemers met paarden.

 Weekendprogramma:

- Vrijdag- en zaterdagavond kun je onder mijn begeleiding mee tijdens een Wild speur rit . Voor deze ritten vraag ik aan de terreinbeheerders om rustig  in het uur ná zonsondergang terug naar de locatie te rijden. Dus geen gehaast om het gebied op tijd te verlaten.
- Op zaterdag en of zondag een tocht van gemiddeld 4 of 5 uur in het zadel door natuurgebied Planken Wambuis en haar wijde omgeving. (10.00 - 16.00 uur). Ik neem je mee, dus geen gedoe met routekaart, navigatie of kans op verdwalen. De avond voorafgaand aan de rit beslissen we waar we heen gaan. Tijdens deze ritten wordt er op een locatie geluncht waar we de paarden veilig kunnen parkeren. Dit wordt vooraf besproken. 
-Kortom, een lekker vol gepland weekend, met heel veel paardrijden! 

Weekendarrangement met eigen paard, o.b.v. 2 overnachtingen, inclusief kosten verblijf met lunch op locatie op zaterdag en zondagochtend ontbijt op locatie € 295,00 p.p.             

Geen paard maar toch mee met onze ritten?

Tijdens deze weekenden is het óók mogelijk om voor een gast zonder paard op een paard van ons mee te rijden..Let op: Het paard (1,58)  is alléén beschikbaar tijdens het door ons begeleide buiten rit weekend arrangement.en alléén voor een ruiter die draf en galop beheerst. Er wordt een gewichtsmaximum gehanteerd van 95 kg.  Kosten  inclusief de buitenritten tijdens het weekend arrangement € 65,00 per dag . Vooraf reserveren verplicht. Restitutie niet mogelijk.. Het paard wordt specifiek voor de gast voor dit buiten ritten arrangement gedurende het weekend gereserveerd.. 

Meer informatie over beschikbaarheid en rit arrangement prijzen, uitsluitend via e-mail info@gidstepaardopdeveluwe.nl

Ik doe mijn uiterste best de arrangementen zo actueel mogelijk te houden, er zijn echter geen rechten te ontlenen aan prijswijzigingen en de beschikbaarheid.    


 
 
 
Opbellen
E-mail
Info