Op buitenrit met Gids & Coach te paard op de Veluwe!

Wij maken van elke buiten rit een ware belevenis!     

Trek er op uit voor een korte vakantie, samen met je eigen paard en laat je eens relaxt meevoeren met Gastvrouw en GIds te paard op de Veluwe over de weidse heidevelden, de grillige zandverstuivingen en de eindeloze bossen! 

Een weekend uitstekend geschikt  voor jonge of groene paarden om ervaring in het buiten rijden rustig op te bouwen of gewoon eens te komen genieten van een andere omgeving.  Het tempo wordt aangepast aan de meest onervaren ruiter of paard en er is onderweg altijd de mogelijkheid om af te stappen en verder te lopen, of te rusten. Het programma wordt samengesteld op basis van de wensen van de deelnemers, dus ben je hierin geïnteresseerd informeer dan naar de mogelijkheden.

In de weekenden hebben we (vrijdagmiddag t/m maandagochtend) een ruime, sfeervolle en comfortabele vakantiewoning te huur. Voor maximaal 6 personen, met een fijne douche, keukentje en terras. Uw paarden krijgen een mooie box met stro en hooi en standaard brok. En u heeft een eigen paddockje om ze vrij in te laten bewegen. Voor wie niet zelf wil koken is er op loopafstand een heuse American Steakhouse te vinden! Uiteraard ook geschikt voor wandelaars en fietsers!

Meer informatie over beschikbaarheid en prijzen, uitsluitend via e-mail nandavdoorn@planet.nl

Wij doen ons uiterste best de arrangementen zo actueel mogelijk te houden, er zijn echter geen rechten te ontlenen aan de beschikbaarheid.   

  Opbellen
E-mail
Info