Edelherten bronst rit van ca. 3 uur op Planken Wambuis 

of dagrit in Park de Hoge Veluwe met onze paardjes.

Vanaf maandag 14  september a.s. start ik weer met de EDELHERTEN BURL TOCHTEN. Wil je dit ook eens meebeleven? 

VOORAF RESERVEREN is ABSOLUUT NODIG! 

                                        Jouw boeking bevestigen we binnen 1 dag aan je en is definitief na ontvangst van je betaling.


Dit jaar zijn Araghon ( 1,58 cm) of Elmo (1.60cm) en Jaralynn (, 1.50 cm) beschikbaar voor TWEE ervaren ruiters, die samen met Guus en mij mee op PRIVÉ RIT, zonder dat er andere ruiters meegaan!
Let op: Geen garantie dat we de Edelherten horen. Dit heeft alles te maken met de temperatuur: hoe warmer des te rustiger ze zich houden!
De beschikbare data met tijden: zie de beschikbaarheidsagenda via FB Gidstepaardopdeveluwe -> Evenementen -> tabblad Edelherten bronstrit met één van onze paarden.  Is er een datum uit de reeks dan is deze niet meer beschikbaar! 

Deelnamekosten op één van onze paarden € 85,00 ( ruim 3 uur in het zadel)  Enkele deelname voorwaarden om op paarden van ons mee te rijden  - ervaren ruiters, (minimaal 18 jaar) die kunnen draven en galopperen - maximum gewichtslimiet 90 kg. 

Ook is er, voor ervaren en in goede conditie verkerende ruiters zonder paard, de mogelijkheid om met Guus en mij een dagrit van ca 7 uur naar en in Park de Hoge Veluwe te maken. HARDE voorwaarde is dat je niet meer weegt als 85 kg. 

De kosten van een dergelijke rit onder mijn begeleiding, inclusief gebruik van mijn paard/pony en inclusief entree Park de Hoge Veluwe, met lunch op locatie kost € 145,00.  

Heb je interesse? 

Uitsluitend reageren via @ nandavdoorn@gmail.com  
 
 
Opbellen
E-mail
Info