Prive rit  vanaf ca. 2 uur op Planken Wambuis 

of dagrit in Park de Hoge Veluwe met onze paardjes.

. Wil je dit ook eens meebeleven?   VOORAF RESERVEREN is ABSOLUUT NODIG!    Jouw boeking bevestigen we binnen 24 uur aan je en is definitief na ontvangst van je betaling.


Ik neem je samen met Guus mee tijdens een PRIVÉ rit voor 1 of 2 personen van ca. 2,  3 of 4 uur  waarbij er naast stappen óók gedraafd wordt en afhankelijk van de rijervaring van de ruiter, gegaloppeerd kan worden. Kosten leenpaard inclusief ritbegeleiding  kost € 42,50 p.u. 

Herfstaanbieding (tot 31 oktober a.s.)

Stap/drafrit ca. 3 uur in het zadel met koffie stop € 95,00 p.p.* inclusief koffiestop

 4 uur in het zadel rit, incl. lunch op locatie (draf/galop) € 125,00 p.p.*  inclusief lunchstop

HERFST DAGTOCHT voor  (nog) 1  ervaren ruiter (max gewicht 90 kg), inclusief koffie- en lunchstop € 175,00 p.p.  met koffiestop en lunch op locaties. 

Rit start om 9.30 uur en de verwachte terugkomst op Stoeterij Willemien is omstreeks 17.00 uur.  Reserveren via tabblad BEGELEIDE PRIVÉ/WILDRIT  

Een beginnend ruiter  met maximum gewicht van 85 kg gaat mee tijdens een aaneengesloten staprit van c.a. 2 uur. 

Ervaren ruiters kunnen mee tijdens een 3  of 4 uur durende rit.   Een dagrit van ca. 5,5 uur in het zadel is op aanvraag ook mogelijk.  Voorwaarde is dat je paard rij ervaring hebt en dus kunt draven, eventueel galopperen.  Let op: Maximum gewicht bij een 3 en 4 uurs of dagrit is 90 kg.  Prijzen hiervan: zie reserveringsformulier. 

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om, bijvoorbeeld op een dag door de week (aanrader i.v.m. drukte in weekend) om samen met mij een staprit van ca. 2 uur te maken. Ik neem je dan mee tijdens een relaxte rit door het nabijgelegen bos. Het enige wat je hoeft te doen is in het zadel blijven zitten en vooral genieten van alles om je heen. 

Wel vooraf reserveren via onderstaand reserveringsformulier. 

Heb je interesse en kun je bij voorkeur op een dag door de week (i.v.m. grote drukte tijdens de weekenden)  informeer naar beschikbaarheid van de paarden via nandavdoorn@g.mail.com of ga naar FB pagina Gids te paard op de Veluwe / Evenemente  
 
 
Opbellen
E-mail
Info