Genieten van een relaxte rit met paarden van ons?

Ik neem je samen met Guus, Jaralynn en of Elmo mee tijdens een buiten rit voor 1 (Privé) of 2 personen. 

Omdat ik een intense band met mijn paardjes heb, zijn mijn paardjes en ik ervaren genoeg om een buitenrit op rij niveau van de ruiter aan te passen. Wel vind ik het prettig dat je mij vooraf meedeelt of je ervaring hebt( al is het 10 jaar geleden) of dat het je eerste buitenrit is. Hierdoor kan ik de ritten beter inplannen. Omdat mijn paardjes niet al te groot zijn mogen ruiters, tijdens een (beginners) staprit niet zwaarder zijn dan 85 kg en niet langer dan 1,80 cm zijn. Elmo heeft een stokmaat van 1.55 cm en Haftinker Jaralynn meet 1.50cm.

De ritten zijn afgestemd op 3 verschillende rij ervaring niveaus: 

Beginnende ruiters: stap/kleine stukjes draf / Half gevorderde ruiters: stap/draf/galop in een normaal tempo / Gevorderde ruiters: alle gangen, inclusief de galop in een hoog tempo 

Als beginnend ruiter (minimaal 1 jaar rijlessen gevolgd) kun je met mij mee tijdens een Privé staprit van ca. 1,5 uur.  Voorwaarde is wel dat je recent rijlessen volgt of gehad hebt en niet meer weegt dan 85 kg. Voordat we naar buiten gaan, kijk ik in onze rijhal of je voldoende kennis en rijervaring hebt om mee op buitenrit te gaan. Tijdens de rit kunnen we in overleg kleien stukjes draf inpassen.   

Half gevorderde  ruiters (die aantoonbaar alle gangen als draven/lichtrijden goed beheersen) kunnen mee tijdens een rit, waarbij er naast stappen óók gedraafd wordt.

Gevorderde ruiters, die alle gangen, inclusief galop in hoog tempo goed beheersen  kunnen uiteraard met alle typen ritten mee. Heb je een goede conditie, dan is bijvoorbeeld een dagrit van ca. 5,5 uur in het zadel  mogelijk.  Let op: Bij de half gevorderde en gevorderde ruiters handteer ik een gewichtslimiet van maximaal 90 kg.   

Voor een rit van start gaat, zal er een eigen risico formulier ondertekend moeten worden. 

Paardrijden kent natuurlijk enkele risico's. Gids te paard op de Veluwe is niet aansprakelijk voor eventueel letsel.

Heb je interesse en kun je bij voorkeur op een dag door de week (i.v.m. grote drukte tijdens de weekenden)  informeer naar beschikbaarheid van de paarden via nandavdoorn@gmail.com of ga naar FB pagina Gids te paard op de Veluwe / Evenemente   Wel vooraf reserveren via onderstaand reserveringsformulier. 


Winter aanbieding: Buitenrit met onze paardjes met  2 personen* (1 december 2020 tot 1 maart 2021):  

Stap-rit (met korte stukjes draf) voor beginnend ruiter (1 jaar recente rij(les)ervaring) ca.  1,5 uur  € 55,00 p.p.*   

Buitenrit voor half gevorderde ruiters (draven/lichtrijden en rustige galop) van ca 2  uur  € 70,00 p.p. 

Buitenrit voor gevorderde ruiter (alle gangen, eventueel met een vlotte galop) 3 uur € 85,00 p.p.* 

 DAGTOCHT op aanvraag  naar en in Nationaal Park de Hoge Veluwe voor 2 ervaren ruiters met Jaralynn of Elmo, inclusief entreekaart NPHV  € 135,00 p.p.   Je verblijft ca 4 uur in het Park.  Rit start om 9.30 uur en de verwachte terugkomst op Stoeterij Willemien is omstreeks 16.00 uur.  

* Het is mogelijk de ritten te combineren met een 2e deelnemer met eigen paard. Uurtarief met eigen paard is dan € 22.50 (geldig van 1 dec. 2020 tot 1 maart 2021)

Reserveren via  onderstaand reserveringsformulier


 
 
 
Opbellen
E-mail
Info