Geniet mee van een privé buitenrit op Araghon 

Wil je samen ook eens samen met Guus en mij op pad? Laat je verrassen! 

Ik neem je mee voor een afwisselende rit v.a. 2 uur door bos, heide of zandverstuiving. 

                      

Een buitenrit stem ik af op het rij niveau van de ruiter.  Wel vind ik het prettig dat je mij vooraf meedeelt of je ervaring hebt( al is het >10 jaar geleden) of dat het je eerste, echte buitenrit is.                              En omdat Araghon ook met regelmaat 2 maal per dag ingezet wordt,  mag een ruiter niet zwaarder zijn dan 90 kg en niet langer dan 1,85 cm zijn.  


Bij een beginnersrit* van ca 1,5 uur, waar Araghon zeker voor geschikt is, wordt overwegend gestapt en mag het gewicht niet meer dan 85 kg zijn.  

*Een beginners rit wordt alléén gereden met ruiters die al bekend zijn met de basis beginselen d.m.v. reeds opgedane les ervaring met de gangen stap en draf en dus óók het lichtrijden en het stoppen/stilstaan onder controle hebben.  Tijdens een dergelijke rit gaan er geen andere deelnemers mee: er wordt 1 op 1 gereden zodat ik, indien nodig en gewenst  alle aandacht op deze combinatie kan richten 

Deelnemers die geen paard rij ervaring hebben neem ik niet mee op buitenrit.   


Voor een rit van start gaat, zal er een eigen risico formulier ondertekend moeten worden. Paardrijden kent natuurlijk enkele risico's. 

Gids te paard op de Veluwe is niet aansprakelijk voor enig letsel.

Daarnaast is het mogelijk om een rit met eigen paard mee te rijden, in combinatie met één of twee  van de leenpaardjes.  Deelnamekosten met eigen paard v.a. minimaal 2 uur zijn € 17,50 p.u.  

                 

Ook kun je bij ons weer een overnachting boeken, bijvoorbeeld tijdens een dauwtraprit of een late avondrit.  Kosten voor een overnachting zijn € 27,50 p.p. exclusief beddengoed (€10,00 p.p.) en eindschoonmaak.   Overnachting van je paard op paddock of stal € 25,00. 

Let op!  Alles op basis van beschikbaarheid en de momenteel geldende Corona restricties. 


Heb je interesse en kun je bij voorkeur op een dag door de week (i.v.m. grote drukte tijdens de weekenden)  informeer naar beschikbaarheid en huurprijs van de paarden inclusief ritbegeleiding: via info@gidstepaardopdeveluwe.nl 

of ga naar FB pagina Gids te paard op de Veluwe / Evenementen voor beschikbare data.  


RITAANVRAAG via  ONDERSTAAND FORMULIER


 
Opbellen
E-mail
Info