Zou je het leuk vinden om weer eens op 'ponykamp' te gaan?


Tijdens een aantal weekenden in het voorjaar, zomer en herfst organiseer ik voor een besloten groep van maximaal 6  35+ vrouwen een Penny/pony kamp weekend. Voor deze weekendritten heb ik Tinker Araghon beschikbaar en zijn de kosten:

All-in  voor deelnemer met leenpaardje € 395,00 (ca. 8 uur in het zadel en 1 overnachting op SW ) *

All-in  voor deelnemer met eigen paard  € 295,00 (ca 8 uur in het zadel en 1 overnachting op SW) *

                              *  (extra overnachting bijboeken is mogelijk  en kost per eigen paard € 25 en per persoon € 30,00)

                             All-in  = inclusief verblijf deelnemer (met stalling paard) en inclusief ontbijt, lunch, avondeten en deelname aan beide ritten.


Hoe deze dagen  er uit gaan zien?

Vast staat dat we op vrijdagmiddag  (tijdstip variabel gedurende de maanden mei t/m september) op bos(avond)rit gaan. 

Op zaterdag gaan we bij de juiste weersomstandigheden vroeg op rit

De zon komt in mei al vroeg op en kunnen we dus al vroeg in het zadel om onderweg te gaan naar een heel mooi stukje van het gebied, waar je anders niet mag komen. Hiervoor wordt vergunning aangevraagd en toestemming aan de beheerders van de terreinen waar we doorheen rijden. 

Ontbijten doen we gezamenlijk, rond 10.00 uur ( moet gereserveerd worden!) bij Boerderij Mossel, waar we de paarden ook kunnen stallen. Hierna rijden we door voor een mooie tocht van nog  ca. 3 uur door het gebied van de Planken Wambuis. waarbij er tijdens de rit en uiteraard in overleg met de deelnemers, afwisselende tempo's gereden wordt.  

Na deze rit doen we gezamenlijk nog een afscheidsdrankje met lekkers erbij, ruimen we het appartement leeg en maken we de stallen of paddocks van de paarden schoon

Herbeleef je meisjesdroom weer eens en dan samen met eigen paard of met onze stoere, betrouwbare Tinker Araghon!

Reserveren en  aanbetaling op de reservering van de leenpaardje(s) ( € 50,00 per paardje per dag) en aanbetaling verblijf op Stoeterij Willemien (€ 50,00 per deelnemer) is noodzakelijk. 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info