Privérit onder begeleiding op één van onze leenpaarden* 

Privé BELEVENIS RIT op Araghon of Jaralyn

Vanaf september a.s. heb ik de beschikking over 2 EXTRA  paardjes met een stokmaat van 1.50 (haftinger) en 1.58 cm (tinker).  

Ik neem je samen met Guus mee tijdens een PRIVÉ rit van ca. 2,  3 of 4 uur  waarbij er naast stappen óók gedraafd wordt en afhankelijk van de rijervaring van de ruiter, gegaloppeerd kan worden. Draven en of galopperen is nodig om dieper het gebied in te rijden om zoveel mogelijk kans te maken op het horen burlen van de herten.   

Kosten leenpaard inclusief rit met begeleiding v.a. minimaal 2 uur in het zadel, kost € 35,00 p.u. 

Zomeraanbieding tot eind september a.s. : Staprit van ca 2 uur (beginnend ruiter)€ 70,00   Stap/drafrit ca. 3 uur € 85,00*      ca 4 uur rit (draf/galop) € 95,00*      Dagrit, inclusief koffie- en lunchstop € 130,00. * met hapje en drankje op locatie. Tijdsduur = verblijf in het zadel. 

Een beginnend ruiter  met maximum gewicht van 85 kg gaat mee tijdens een aaneengesloten staprit van c.a. 2 uur. 

Ervaren ruiters kunnen mee tijdens een 3  of 4 uur durende rit.   Een dagrit van ca. 5,5 uur in het zadel is op aanvraag ook mogelijk.  Voorwaarde is dat je paard rij ervaring hebt en dus kunt draven, eventueel galopperen.  Dit is óók nodig om verder het gebied in te rijden, bijvoorbeeld tijdens de Edelhertenbronst ritten in september->: Speciaal rit tarief p.p. € 85,00. Let op: Maximum gewicht bij een 3 en 4 uurs of dagrit is 90 kg.  

Maar natuurlijk is het ook mogelijk om, bijvoorbeeld op een dag door de week (aanrader i.v.m. drukte in weekend) om samen met mij een staprit van ca. 2 uur te maken. Ik neem je dan mee tijdens een relaxte rit door het nabijgelegen bos. Het enige wat je hoeft te doen is in het zadel blijven zitten en vooral genieten van alles om je heen. Wel vooraf reserveren via TABBLAD RESERVEREN.. 

Heb je interesse en kun je bij voorkeur op een dag door de week (i.v.m. grote drukte tijdens de weekenden)  informeer naar beschikbaarheid van de paarden via nandavdoorn@g.mail.com of ga naar FB pagina Gids te paard op de Veluwe / Evenemente


 
 
 
Opbellen
E-mail
Info