MIDZOMER AVONDRIT   

geannuleerd i.v.m. blessure guus 

Het lijkt mij weer fantastisch om met enthousiaste ruiters met eigen paard tijdens een mooie zomeravond door het gebied van de Planken Wambuis en het Roekelse bos op pad te gaan. 

Deze rit gaat alléén door bij minimaal 5 aanmeldingen. 

Verzamelen v.a. 19.15 uur  op  parkeerplaats Westenrode aan de Apeldoornseweg richting Otterlo, N304.

Bij aanvang van de rit om 19.45 uur, wordt er na een kort staptraject zodat de paarden (en ruiters) aan elkaar kunnen wennen, op diverse paden gedraafd om zover mogelijk het gebied in te rijden. Tijdens deze rit wordt er geen pauze ingelast, dus is het een aanrader om voor onderweg wat te drinken (en snacken) mee te nemen.

We zullen rond 21.30 uur op de schitterende zandverstuiving van de Planken Wambuis arriveren en hier gaan we genieten van een mooie zonsondergang, als de weergoden ons gunstig gezind zijn. Op de zandverstuiving worden er foto's gemaakt, welke op de FB pagina van Gidstepaard https://www.facebook.com/gidstepaardOtterlo  met logo gepost worden en achteraf in hoge resolutie ook na te bestellen zijn. Kosten per HR foto € 5,00.

Omdat de rit  even na 22.00 uur weer terug gereden wordt naar startpunt parkeerplaats Westenrode, is het zaak dat je zeker weet dat je paard tijdens de schemer weer je trailer/wagen opgaat.  Ben je hier niet zeker van, dan is deelname niet mogelijk. Er is geen verlichting op de parkeerplaats, dus is het van belang dat je verlichting in jouw trailer of wagen hebt. 

Wil je in Otterlo overnachten, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij o.a. Boerderij Vinckenhof en Sijs en Mees. 

Het is bij Wilschut Stables (v.h. Stoeterij Willemien) nog  mogelijk je paard te laten overnachten.  Stuur mij een bericht en ik stuur je de contactgegevens van Wilschut Stables. 

Deelname kosten aan de rit zijn  € 30,00 per deelnemer met eigen paard en vooraf betalen via betaalverzoek/Tikkie.  


 
 
 
Opbellen
E-mail
Info