MIDZOMER AVONDRIT   VRIJDAGAVOND 23 juni 2023  

(inschrijven kan tot 15 juni a.s.) 

Het lijkt mij weer fantastisch om met enthousiaste ruiters met eigen paard tijdens een mooie zomeravond door het gebied van de Planken Wambuis en het Roekelse bos op pad te gaan. 

Deze rit gaat door bij minimaal 5 deelenemers en er kunnen maximaal 12 deelnemers met eigen paard mee. 

Bij aanvang van de rit wordt er na een kort staptraject, zodat de paarden (en ruiters) aan elkaar kunnen wennen, op diverse paden gedraafd om zover mogelijk het gebied in te rijden. Tijdens deze rit wordt er geen pauze ingelast, dus is het een aanrader om voor onderweg wat te drinken (en snacken) mee te nemen.

We zullen rond 21.45 uur op de schitterende zandverstuiving van de Planken Wambuis arriveren en hier gaan we genieten van een mooie zonsondergang, als de weergoden ons gunstig gezind zijn. Op de zandverstuiving worden er foto's gemaakt, die achteraf na te bestellen zijn. Kosten van deze foto's (10-15 stuks) zijn € 10,00 en zijn v.v. een logo. 

Deelname kosten aan de rit zijn  € 45,00 per deelnemer met eigen paard en is inclusief de door Natuurmonumenten  verstrekte vergunning om tot 23.00 uur op de zandverstuiving  te verblijven.  Na 23.00 uur rijden we rustig terug naar Wilschut Stables (v.h. Stoeterij Willemien), wat nog zo een half uur tot 3 kwartier in beslag zal nemen.

 Je bent van harte welkom om met je paard op Wilschut Stables te komen logeren! Er zijn  stallen beschikbaar.  Ook is er een 24/7 paddock beschikbaar.  

Kosten per overnachting zijn o.b.v. zelf uitmesten stal/paddock € 25,00 per paard/pony. 


LET OP: Wanneer je zondag in de loop van de dag vertrekt moet de gebruikte stal en paddock uitgemest opgeleverd worden. 

 Let op: Volgorde van binnenkomst aanvraag is doorslaggevend bij beschikbaarheid! 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info