MIDZOMER AVONDRITTEN OP VRIJDAG- en ZATERDAGAVOND op 21, 28 + 29 JUNI a.s.    

 

Het lijkt mij weer fantastisch om met enthousiaste ruiters met eigen paard tijdens een mooie zomeravond door het gebied van de Planken Wambuis en het Roekelse bos op pad te gaan. Voor deze rit wordt vooraf aan de terreinbeheerders toestemming/vergunning gevraagd om ná zonsondergang door het gebied terug naar stal te rijden.
**Deze rit gaat alléén door bij minimaal 5 aanmeldingen en er kunnen maximaal 10 deelnemers per avond mee**.


Verzamelen v.a. 19.15 uur  op  parkeerplaats van Wilschut Stables (vh Stoeterij Willemien)  aan de Apeldoornseweg178 richting Otterlo, N304.
Bij aanvang van de rit om 20.00 uur, wordt er na een kort staptraject zodat de paarden (en ruiters) aan elkaar kunnen wennen, op diverse paden gedraafd om zover mogelijk het gebied in te rijden. Tijdens deze rit wordt er geen pauze ingelast, dus is het een aanrader om voor onderweg wat te drinken (en snacken) mee te nemen.

Deelname kosten aan de rit zijn  € 35,00** per deelnemer met eigen paard en vooraf betalen via betaalverzoek/Tikkie.  (restitutie niet mogelijk ivm vergunningafgifte) 

We zullen rond 21.30 uur op een schitterende zandverstuiving van de Planken Wambuis arriveren en hier gaan we genieten van een mooie zonsondergang tenminste,  als de weergoden ons gunstig gezind zijn. Op de zandverstuiving worden er foto's gemaakt, nadere informatie volgt nog.

 

 

Omdat de rit  na 22.00 uur weer terug gereden wordt naar startpunt parkeerplaats Wilschut Stables, is het zaak dat je zeker weet dat je paard tijdens de schemer, rond 23.00 uur, weer je trailer/wagen opgaat.  Ben je hier niet zeker van en je paard overnacht niet op Wilschut Stables, dan is deelname niet mogelijk. Er is geen verlichting op de parkeerplaats, dus is het van belang dat je verlichting in jouw trailer of wagen hebt. 

Wil je in Otterlo overnachten, kijk dan eens naar de mogelijkheden bij o.a. Boerderij Vinckenhof, Parkhotel de Bosrand of andere aanbieders. 

Bij Wilschut Stables (v.h. Stoeterij Willemien) zijn er 6 stallen beschikbaar om je paard te laten overnachten.  

Overnachtingskosten per paard incl. ruwvoer en stro en zelf stal uitmesten € 30,00. Geef bij deelname aanmelding door of je jouw paard wilt laten overnachten. 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info