MIDZOMER AVONDRIT, Zaterdag 19 juni 2021 

Zaterdag 19 juni 2021 lijkt het mij weer fantastisch om met enthousiaste ruiters met eigen paard tijdens een mooie zomeravond door het gebied van de Planken Wambuis en het Roekelse bos op pad te gaan. Er kunnen maximaal 15 deelnemers mee. (uiteraard hangt het aantal deelnemers af van de dan geldende Corona restricties)

Bij aanvang van de rit wordt er na een kort staptraject, zodat de paarden (en ruiters) aan elkaar kunnen wennen, op diverse paden gedraafd om zover mogelijk het gebied in te rijden.  Na een korte pauze, omstreeks 21.30 uur, vertrekken we om 22.00 uur om naar de schitterende zandverstuiving van de Planken Wambuis te rijden. Hier gaan we genieten van een mooie zonsondergang, als de weergoden ons gunstig gezind zijn. Zo tegen 23.00 uur gaan we in staptempo terug naar stal. We willen het wild wat zich misschien wel laat zien niet verjagen en geen blessures met de paarden oplopen. 

Deelname kosten zijn  50,00 per deelnemer. Er wordt vergunning aangevraagd om ons in de 2 uur ná zonsondergang door het gebied terug te rijden naar Stoeterij Willemien. 

Je bent van harte welkom om tijdens dit weekend met je paard op Stoeterij Willemien te komen logeren!  Kosten voor één overnachting o.b.v. logies inclusief pony/paard op paddock/stal € 55,00


 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info