MIDZOMER AVONDRIT, Zaterdag 19 juni 2021 (inschrijving gesloten)

Zaterdag 19 juni 2021 lijkt het mij weer fantastisch om met enthousiaste ruiters met eigen paard tijdens een mooie zomeravond door het gebied van de Planken Wambuis en het Roekelse bos op pad te gaan. 

Er kunnen maximaal 15 deelnemers met eigen paard mee. (uiteraard hangt het aantal deelnemers af van de dan geldende Corona restricties)

Bij aanvang van de rit wordt er na een kort staptraject, zodat de paarden (en ruiters) aan elkaar kunnen wennen, op diverse paden gedraafd om zover mogelijk het gebied in te rijden.  Na een korte pauze  tussen 21.00 / 21.30 uur, vertrekken we om 22.00 uur om naar de schitterende zandverstuiving van de Planken Wambuis te rijden. Hier gaan we genieten van een mooie zonsondergang, als de weergoden ons gunstig gezind zijn. 

Zo tegen 23.00 uur gaan we in staptempo terug naar stal. We willen het wild wat zich misschien wel laat zien niet verjagen en geen blessures met de paarden oplopen. 

Deelname kosten aan de rit zijn  65,00 per deelnemer met eigen paard. Er is vergunning door Natuurmonumenten verstrekt om  tot 23.00 uur in het gebied te verblijven. Na 23.00 uur rijden we terug naar Stoeterij Willemien, wat nog zo een half uur tot 3 kwartier in beslag zal nemen.

 

Je bent van harte welkom om dit weekend met je paard op Stoeterij Willemien te komen logeren!  

Kosten voor één overnachting o.b.v. LOGIES (excl. beddengoed) inclusief pony/paard op paddock/stal € 90,00 én inclusief  hapje en drankje op zaterdagmiddag voor vertrek rit  en voor ontbijtje op zondagochtend. 

Er zijn nog  wat stallen beschikbaar.  Ook is er een 24/7 paddock beschikbaar. Deze kunnen we verdelen in prik weitjes  waarbij paarden voorzien worden van hooi en water.  Water zullen we zelf moeten aanvullen. 

Wanneer je zondag in de loop van de dag vertrekt wordt het op prijs gesteld dat de gebruikte stal en paddock uitgemest opgeleverd wordt. 


(Volgorde van binnenkomst aanvraag is doorslaggevend bij beschikbaarheid! )


 

 
Opbellen
E-mail
Info