Op buitenrit met Gids & Coach te paard op de Veluwe!

Wij maken van elke buiten rit een ware belevenis!     

Hoe lang ben ik onderweg?

Je kunt meestal kiezen uit een korte of lange afstand. Inclusief pauzes doe je over een rit van 15 km ongeveer 3 uur en over een rit van 25 km gemiddeld  4,5 uur. Let op!  Tijden en afstanden kunnen verschillen, afhankelijk van het tempo wat gereden wordt.   

Waarom moet ik deelname kosten betalen?

Gids te Paard organiseert en zorgt ervoor dat alles goed voor elkaar is. Om dat te kunnen doen worden er natuurlijk ook kosten gemaakt. Het eten en drinken bijvoorbeeld, maar ook bijvoorbeeld een dagpas voor Park de Hoge Veluwe wordt al van te voren besteld.  Vanzelfsprekend wordt altijd geprobeerd om de kosten en daarmee het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden.

Algemene informatie voorwaarden rit deelname

 Een door ons ontvangen en getekend inschrijfformulier geldt als bevestiging van deelname aan één van onze buitenritten of één van onze dagtochten en tevens als acceptatie van de voorwaarden zoals hieronder genoemd:

 -Ruiters moeten beschikken over voldoende rijervaring, het paard goed onder controle kunnen houden in stap, draf en galop.

-De minimumleeftijd voor ruiters is 12 jaar. 

-Het dragen van een veiligheidshelm (CE EN norm 1384) en rijlaarzen of stevige schoenen (met gladde doorlopende zool met hak) eventueel gecombineerd met chaps, is verplicht.

 Wij hebben de veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze ritten zijn daarom altijd rustig en gecontroleerd van aard, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Vanwege de veiligheid en het behoud van de paarden doen wij daarom in principe géén rengalop!

 Bij een reservering vragen wij een (aan)betaling. Pas nadat deze betaald is, is de reservering definitief. Ontvang ik binnen een week geen (aan) betaling, dan beschouw ik de reservering als geannuleerd en wordt er € 15,00 aan reserveringskosten in rekening gebracht.

*Annulering kan tot 48 uur van tevoren. De reeds betaalde aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

*Bij annulering binnen 48 uur van tevoren brengen wij het volledige bedrag in rekening.

*Bij zeer slechte weersomstandigheden kunnen wij besluiten om de rit niet door te laten gaan en in overleg een nieuwe datum te plannen of de aanbetaling te restitueren. 

 *Deelname aan onze ritten is geheel voor eigen risico en alléén mogelijk met een Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren.  

 *Na een reservering ontvang je per e-mail de bevestiging van de gekozen rit met een Betaalverzoek per e-mail/WhatsApp of een factuur. Indien een Betaalverzoek of een factuur niet binnen een week betaald wordt, behoud ik mij het recht voor  om andere rit boekingen aan te nemen. 

 *Foto’s die worden gemaakt tijdens een rit kunnen door Gids te paard op de Veluwe voor eigen promotiedoelen(evenementen)gebruikt worden. 

 *Foto's worden door Gids te paard op de Veluwe gratis verstrekt aan de deelnemers van de rit.  Gebruik voor andere doeleinden is verboden, tenzij nadrukkelijk overlegd met de maker van de foto's.  

 

Voorwaarden privé boekingen

 *Indien een privé reservering gemaakt is, waarvan het langer dan één maand duurt voor een geboekte rit(ten) gereden wordt, dient men minimaal de helft van het totaalbedrag per omgaande en het restantbedrag uiterlijk 4 weken voor de gereserveerde rit datum over te maken.

*Bij annulering van privé, geboekte rit of ritten wordt géén restitutie gegeven. Dit geldt ook voor o.a. de Pink Ribbon Sponsor- en de Exclusieve Midzomeravondrit, voor deze rit is vergunning afgegeven op het aantal inschrijvingen. 

*Indien het bedrag van een geboekte privé rit of ritten niet tijdig binnen is,  is de organisatie vrij om de boeking als geannuleerd te beschouwen en andere rit boekingen aan te nemen. Let op!!  De betalingsverplichting blijft echter bestaan. De rit of ritten zijn specifiek voor u gereserveerd, waarvoor andere rit boekingen op deze dag of dagen zijn afgewezen.


 

Opbellen
E-mail
Info