Op buitenrit met Gids & Coach te paard op de Veluwe!
 
Wij maken van elke buiten rit een ware belevenis!     

Hoe lang ben ik onderweg?

Je kunt meestal kiezen uit een korte, maar minimale rit duur van 2,5 uur of langere afstanden, geheel afhankelijk wat jij en  jouw paard aankunnen.. Inclusief pauze doe je over een rit van 15 km ongeveer 3.5 uur en over een rit van 25 km gemiddeld  4,5 uur. Let op!  Tijden en afstanden kunnen verschillen, afhankelijk van het tempo wat gereden wordt.   

Waarom moet ik deelname kosten betalen?

Ik organiseer en zorg ervoor dat alles goed voor elkaar is. Om dat te kunnen doen worden er natuurlijk ook kosten gemaakt. Het eten en drinken bijvoorbeeld, maar ook bijvoorbeeld een dagpas voor Park de Hoge Veluwe wordt al van te voren besteld.  Vanzelfsprekend wordt altijd geprobeerd om de kosten en daarmee het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden.

Algemene informatie voorwaarden rit deelname

Een door mij ontvangen en getekend inschrijfformulier geldt als bevestiging van deelname aan één van de buitenritten of één van de dagtochten en tevens als acceptatie van de voorwaarden zoals hieronder genoemd:

 -Ruiters moeten beschikken over voldoende rijervaring: het paard goed onder controle kunnen houden in stap, draf en galop.

-De minimumleeftijd voor ruiters is 18 jaar, met akkoord van ouder/wettelijk vertegenwoordiger. Jonger in overleg, maar altijd samen met begeleiding van ouder/wettelijk vertegenwoordiger. 

-Het dragen van een veiligheidshelm (CE EN norm 1384) en  rijlaarzen of stevige schoenen (met gladde doorlopende zool met hak) eventueel gecombineerd met chaps, is verplicht.

Ik heb veiligheid hoog in het vaandel staan. De ritten zijn daarom altijd rustig en gecontroleerd van aard, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Vanwege de veiligheid en het behoud van de paarden doe ik daarom in principe géén rengalop!

 *Annulering tot 7 dagen voorafgaand aan een geboekte rit bereken ik 50% van de ritprijs (per deelnemer) daarna géén restitutie. Bij zeer slechte weersomstandigheden, als strenge vorst, sneeuw of storm  kan ik  besluiten om de rit niet door te laten gaan en in overleg een nieuwe datum te plannen of eventueel te restitueren. 

 *Deelname aan de ritten is geheel voor eigen risico, dat wil zeggen dat de eigenaar van het paard geheel verantwoordelijk is voor de risico's van het paard voor, tijdens en ná de rit. Als eigenaar van het paard is men op de hoogte van de conditie en wat het paard aankan. Hier wordt de rit ook op afgestemd. Deelname is  alléén mogelijk met een Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren.  

 *Na een reservering ontvang je per e-mail een deelnameformulier en risicoverklaring m.b.t. de gekozen rit, samen met een Betaalverzoek per e-mail/WhatsApp of een factuur. Indien een Betaalverzoek of een factuur niet binnen een week betaald wordt, behoud ik mij het recht voor  om andere rit boekingen aan te nemen. 

 * Foto’s maken tijdens een rit kunnen de veiligheid in geding brengen. Tijdens elke rit wordt er door mij met professionele apparatuur gefilmd en gefotografeerd. Foto's  worden v.v. bedrijfslogo in een rit-album geplaatst op de Facebook pagina van Gids te paard op de Veluwe.  Indien je een bepaalde foto of meerdere foto's zonder bedrijfslogo wilt ontvangen, kun je deze bestellen via @ nandavdoorn@planet.nl, o.v.v. fotonummer(s). Ik stuur je dan een Betaalverzoek toe. Na betaling (€ 1,50 per foto) ontvang je de foto's zonder logo en  in HR via We Transfer. De foto's blijven 1 maand in archief.  Foto's van een rit kunnen door mij ingezet worden voor mijn eigen promotionele doeleinden. 

Film impressie van een rit worden op Facebook gepubliceerd, tenzij je vooraf nadrukkelijk aangegeven hebt (vakje overige op het deelnameformulier) dit niet te willen. 


Voorwaarden privé boekingen

 *Bij een privé reservering dient men het totaalbedrag  uiterlijk 4 weken voor de gereserveerde rit datum over te maken.

*Bij annulering van privé geboekte rit of ritten wordt géén restitutie gegeven. De rit is specifiek voor jou gereserveerd. Hiervoor zijn andere rit boekingen afgewezen. Dit geldt ook voor o.a. de Pink Ribbon Sponsorrit, de Exclusieve buitenritten als o.a. de Autumn Desert Trail, Edelherten Burltocht, en de Midzomer'nacht' rit van 20 juni 2010. Voor dit soort ritten wordt vergunning afgegeven op het aantal ingeschreven deelnemers. . 

*Indien het bedrag van een geboekte privé rit of ritten niet tijdig binnen is,  ben ik vrij om de boeking als geannuleerd te behandelen en andere rit boekingen aan te nemen.                    

Let op!!  

De betalingsverplichting blijft echter bestaan. De rit of ritten zijn specifiek voor u gereserveerd, waarvoor andere rit boekingen op deze dag of dagen zijn afgewezen.


 
 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info