Op buitenrit met Gids & Coach te paard op de Veluwe!

Wij maken van elke buiten rit een ware belevenis!     

 Hoe lang ben ik onderweg?

Je kunt meestal kiezen uit een korte of lange afstand. Inclusief pauzes doe je over een rit van 15 km ongeveer  2,5 uur en over een rit van 25 km gemiddeld 3,5 tot 4 uur. Let op!  Tijden en afstanden kunnen verschillen, afhankelijk van het tempo wat gereden wordt.   

Waarom moet ik deelname kosten betalen?

Gids te Paard organiseert en zorgt ervoor dat alles goed voor elkaar is. Om dat te kunnen doen worden er natuurlijk ook kosten gemaakt. Het eten en drinken bijvoorbeeld, maar ook bijvoorbeeld een dagpas voor Park de Hoge Veluwe wordt al van te voren besteld.  Vanzelfsprekend wordt altijd geprobeerd om de kosten en daarmee het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden.

Algemene deelname voorwaarden 

Ruiters moeten beschikken over voldoende rijervaring, dat wil zeggen het paard goed onder controle kunnen houden in stap, draf en galop.

De minimumleeftijd voor ruiters is 12 jaar.   Het dragen van een veiligheidshelm (CE EN norm 1384) en rijlaarzen of stevige schoenen (met gladde doorlopende zool met hak) gecombineerd met chaps, is verplicht.

Wij hebben de veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze ritten zijn daarom altijd rustig en gecontroleerd van aard, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Vanwege de veiligheid en het behoud van de paarden doen wij daarom in principe geen rengalop!

Bij reservering vragen wij een aanbetaling van minimaal € 15,00 per deelnemer, pas nadat deze betaald is, is de reservering definitief. De restant betaling ontvangen wij graag 1 maand voorafgaand aan de rit. 

Annulering van een zgn. 'open groep' rit  kan tot 48 uur van tevoren. De reeds betaalde aanbetaling wordt niet gerestitueerd. Bij annulering binnen 48 uur van tevoren brengen wij het volledige bedrag in rekening.

Bij zeer slechte weersomstandigheden kunnen wij besluiten om de rit niet door te laten gaan en in overleg een nieuwe datum te plannen of de aanbetaling te restitueren. 

*Annuleren van Goede Doelen sponsorritten kan, echter ontvangt men geen restitutie op het deelnamebedrag. 

*Deelname aan onze ritten is geheel voor eigen risico en alléén mogelijk met een Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren.  

*Na een reservering ontvang je per e-mail de bevestiging van de gekozen rit met een Betaalverzoek per e-mail/WhatsApp of een factuur. Indien een Betaalverzoek of een factuur niet bijtijds betaald wordt, behoud ik mij het recht voor om andere rit boekingen aan te nemen. 

*Foto’s die worden gemaakt tijdens een rit kunnen door Gids te paard op de Veluwe voor eigen promotiedoelen(evenementen) gebruikt worden. 

*Foto's worden door Gids te paard op de Veluwe gratis verstrekt aan de deelnemers van de rit. Gebruik voor andere doeleinden dan eigen gebruik  is verboden, tenzij nadrukkelijk overlegd met de maker van de foto's.  

 Voorwaarden privé boekingen 

 *Indien een privé reservering gemaakt is, waarvan het langer dan één maand duurt voor een geboekte rit(ten) gereden wordt, dient men minimaal de helft van het totaalbedrag per omgaande en het restantbedrag uiterlijk 4 weken voor de gereserveerde rit datum over te maken.

*Onder privé geboekte rit valt ook de Exclusieve Midzomeravond rit. Voor deze rit zijn de benodigde vergunningen afgegeven op het aantal (max 10.) ingeschreven en betaalde deelnemers.

*Bij annulering* van privé geboekte rit of ritten wordt géén restitutie gegeven. 

*Indien het bedrag van een geboekte privé rit of ritten niet tijdig binnen is,  is de organisatie vrij om de boeking als geannuleerd te beschouwen en andere rit boekingen aan te nemen. Let op!!  De betalingsverplichting blijft echter bestaan. De rit of ritten zijn specifiek voor u gereserveerd, waarvoor andere rit boekingen op deze dag of dagen zijn afgewezen. 
Opbellen
E-mail
Info