Op buitenrit met Gids & Coach te paard op de Veluwe!
 
Wij maken van elke buiten rit een ware belevenis!     

Hoe lang ben ik onderweg?

Je kunt meestal kiezen uit een korte, maar minimale rit duur van 2,5 uur of langere afstanden, geheel afhankelijk wat jij en  jouw paard aankunnen.. Inclusief pauze doe je over een rit van 15 km ongeveer 3.5 uur en over een rit van 25 km gemiddeld  4,5 uur. Let op!  Tijden en afstanden kunnen verschillen, afhankelijk van het tempo wat gereden wordt.   

Waarom moet ik deelname kosten betalen?

Ik organiseer en zorg ervoor dat alles goed voor elkaar is. Om dat te kunnen doen worden er natuurlijk ook kosten gemaakt. Het eten en drinken bijvoorbeeld, maar ook bijvoorbeeld een dagpas voor Park de Hoge Veluwe wordt al van te voren besteld.  Vanzelfsprekend wordt altijd geprobeerd om de kosten en daarmee het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden.

Een door ons ontvangen en getekend inschrijfformulier geldt als bevestiging van deelname aan één van onze buitenritten of één van onze dagtochten en tevens als acceptatie van de voorwaarden zoals hieronder beschreven. 

Algemene deelname voorwaarden buitenritten o.b.v. open groep

-Ruiters moeten beschikken over voldoende rijervaring, dat wil zeggen het paard goed onder controle kunnen houden in stap, draf en galop.

-De minimumleeftijd voor ruiters is 16 jaar. Deelnemers jonger dan 16 jaar, met een minimum leeftijd van 10 jaar, kunnen alléén mee tijdens een PRIVÉ rit. Er gaan dan geen andere ruiters mee, behalve de wettelijk vertegenwoordiger(s).

-Het dragen van een veiligheidshelm (CE EN norm 1384) en rijlaarzen of stevige schoenen (met gladde doorlopende zool met hak) eventueel gecombineerd met chaps, is verplicht.

-Wij hebben de veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze ritten zijn daarom altijd rustig en gecontroleerd van aard, zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Vanwege de veiligheid en het behoud van de paarden doen wij daarom in principe géén rengalop!

-Deelname aan onze ritten is geheel voor eigen risico en alléén mogelijk met een Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren. 

-Foto’s die worden gemaakt tijdens een rit kunnen door Gids te paard op de Veluwe voor eigen promotiedoelen(evenementen)gebruikt worden.

-Foto's (lage resolutie)worden door Gids te paard op de Veluwe gratis verstrekt aan de deelnemers van de rit. Foto/foto’s in HR nabestellen a € 4,50 per foto kan via info@gidstepaardopdeveluwe.nl

Gebruik voor andere doeleinden is verboden, tenzij nadrukkelijk overlegd met de maker van de foto's.  

Voorwaarden boekingen 

 *Indien een reservering/boeking  met eigen paard gemaakt is, waarvan het langer dan één maand duurt voor een geboekte rit(ten) gereden wordt, dient men minimaal de helft van het totaalbedrag per omgaande en het restantbedrag uiterlijk 4 weken voor de gereserveerde rit datum over te maken. Pas nadat deze betaald is, is de reservering definitief.

*Boeking van een rit op korte termijn geldt per omgaande betaling.

*Indien het bedrag van een geboekte rit of ritten niet tijdig binnen is, is de organisatie vrij om de boeking als geannuleerd te beschouwen en andere rit boekingen aan te nemen. - Let op!! De betalingsverplichting bij een Privé rit of Exclusieve rit blijft echter bestaan. De rit of ritten zijn specifiek voor u gereserveerd, waarvoor andere rit boekingen  (of vergunningskosten betaald zijn)op deze dag of dagen zijn afgewezen. 

Algemene Annuleringsvoorwaarden

*Annulering kan tot 7 dagen voor de rit. Bij restitutie  wordt er  echter € 15,00 kosten  in aftrek gebracht op het reeds betaalde deelnamebedrag.  

* Bij annulering binnen 7 dagen voor een rit, brengen wij het volledige bedrag in rekening.

*Bij zeer slechte weersomstandigheden kunnen wij besluiten om de rit niet door te laten gaan en in overleg een nieuwe datum te plannen of de aanbetaling te restitueren.

*Bij annulering van een PRIVÉ of een EXCLUSIEVE  rit, wordt géén restitutie gegeven. Dit geldt voor  de Pink Ribbon Sponsorrit, de Koningsrit, de Midzomeravondrit,  de Autumn Desert Trail en de Edelhertenbronstritten.

 

Aansprakelijkheid en Risicoverklaring Gids te Paard op de Veluwe

- Organisator is ten opzichte van de client nimmer aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van het niet in acht nemen door de Organisator van veiligheidsvoorschriften, dan wel het niet in acht nemen van aanwijzingen of instructies van Organisator.

-Organisator is niet aansprakelijk voor enige opgelopen of geleden schade (pleesblessures ontstaan door spierpijn of i.d.) aan het paard/pony voorafgaand, gedurende en ná de rit. Eigenaar van het paard/pony weet in welke conditie en wat het paard/pony aankan.

 

Risico-acceptatie

-Deelnemer/neemster is op de hoogte van en accepteert alle paard gerelateerde risico’s die inherent zijn aan het rijden met eigen paard en het omgaan met andere paarden, welke risico’s voortvloeien uit de eigen energie van het dier en de daarmee samenhangende onberekenbaarheid en welk risico’s zich kunnen manifesteren voorafgaand, tijdens en ná afloop van het paardrijden. 


 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info