Welkom bij Gids te paard op de Veluwe!
Wij maken van elke buiten rit samen met jou en je eigen paard een ware belevenis!     

 Hoe lang ben ik onderweg?

Je kunt meestal kiezen uit een korte of lange afstand. Inclusief pauzes doe je over een rit van 15 km ongeveer  2,5 uur en over een rit van 25 km gemiddeld 3,5 tot 4 uur. Let op!  Tijden en afstanden kunnen verschillen, afhankelijk van het tempo wat gereden wordt.   

Waarom moet ik deelname kosten betalen?

Gids te Paard organiseert en zorgt ervoor dat alles goed voor elkaar is. Om dat te kunnen doen worden er natuurlijk ook kosten gemaakt. Het eten en drinken bijvoorbeeld, maar ook bijvoorbeeld een dagpas voor Park de Hoge Veluwe wordt al van te voren besteld.  Vanzelfsprekend wordt altijd geprobeerd om de kosten en daarmee het inschrijfgeld zo laag mogelijk te houden.

Algemene voorwaarden voor het boeken van een zgn. 'open' groepen rit:

*De ritten gelden voor ruiters (maar ook menners)in het bezit van eigen paard of pony.

*Rit tijden kunnen altijd  afwijken. 

*Rit prijzen zijn gebaseerd op ‘open groepen’ met een maximum van 6 ruiters met paarden.  

*Voor een privé rit, als bijvoorbeeld één van genoemde tochten in het Activiteitenoverzicht, gelden andere tarieven.  

*Boeken van een rit kan alleen via het reserveringsformulier en vooruit betaling van de te rijden rit. 

*Bij niet tijdig annuleren, binnen 48 uur voor een rit tijdens een 'open' groepen rit op vrijdag of in het weekend, wordt het totaalbedrag alsnog in rekening gebracht. Uiteraard is het mogelijk de rit op een andere datum te plannen, mits tijdig (48 uur) doorgegeven.

 Tijdens de  ritten wordt regelmatig overleg gepleegd aangaande het tempo en de duur van de rit. Echter, wanneer we eenmaal op buitenrit zijn en men wil toch niet verder, wordt er geen geld geretourneerd.  

*Het dragen van een cap is verplicht.                                   

*Deelname aan onze ritten is geheel voor eigen risico en alléén mogelijk met een Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren.  

*Bij een boeking ontvangt u een Risicoverklaring, welke ik graag vóór de rit (ten) ingevuld en getekend geretourneerd ontvang.  

*Na een reservering ontvang je per e-mail de bevestiging van de gekozen rit met een Betaalverzoek per WhatsApp of bij een arrangement een factuur. Indien aan een Betaalverzoek of een factuur niet bijtijds betaald wordt, behoud ik mij het recht voor om andere rit boekingen aan te nemen. 

*Foto’s die worden gemaakt tijdens een rit kunnen door Gids te paard op de Veluwe voor eigen doel (promotie eigen evenementen)gebruikt worden. 

*Foto's worden door Gids te paard op de Veluwe gratis verstrekt aan de deelnemers van de rit. Gebruik voor andere doeleinden is verboden, tenzij nadrukkelijk overlegd met de maker, (Gidstepaardopdeveluwe) van de foto's.  Op de foto's rust Auteursrecht. 

 Voorwaarden privé boekingen 

 *Indien een privé reservering gemaakt is, waarvan het langer dan één maand duurt voor een geboekte rit(ten) gereden wordt, dient men minimaal de helft van het totaalbedrag per omgaande en het restantbedrag uiterlijk 4 weken voor de gereserveerde rit datum over te maken.

*Bij annulering van privé geboekte rit of ritten wordt géén restitutie gegeven. 

*Indien het bedrag van een geboekte privé rit of ritten niet tijdig binnen is,  is de organisatie vrij om de boeking als geannuleerd te beschouwen en andere rit boekingen aan te nemen. Let op!!  De betalingsverplichting blijft echter bestaan. De rit of ritten zijn specifiek voor u gereserveerd, waarvoor andere rit boekingen op deze dag of dagen zijn afgewezen. 

*Bij een boeking ontvangt u een Risicoverklaring, welke ik graag vóór de rit (ten) ingevuld en getekend geretourneerd ontvang.