luister naar de edelherten bronst in otterlo

Inmiddels hebben we weer wat koudere  nachten en rijden wij weer Edelherten Burl tochten, zowel voor ruiter met eigen paard als ook voor ruiter zonder eigen paard.

Ik neem je mee met Guus tijdens een rit  van ca 3 uur met minimaal  3 en max 6 deelnemers. Helaas is het niet gegarandeerd dat wij de bronstige heren gaan zien (horen vast wel) omdat dit geheel onder invloed van weer (hoe kouder hoe beter) staat.                   VOORAF RESERVEREN IS EEN WÉL MUST.  

Deelnamekosten met eigen paard € 35,00*  

Deelnamekosten op maandag- en woensdag ochtend  (9.00 - 12.00 u) met onze tinker Araghon kost € 85,00. (zaterdagavond op aanvraag)

Op vrijdag en zaterdag wordt een rit van ca 3 uur gereden van 17.00 tot ca. 20.00 uur.  Voor de avondritten is  toestemming gevraagd aan de terreinbeheerders om in het uur ná zonsondergang terug naar Wilschut Stables (vh Stoeterij Willemien)  te rijden. En rijden in de schemerige uurtjes is op zich al een belevenis!


Vooraf een rit aanvragen kan via onderstaand reservering/boekingsformulier via knop Buitenrit met Araghon of Reserveren buitenrit met eigen paard


 
 
 
Opbellen
E-mail
Info