luister naar de edelherten bronst in otterlo

Inmiddels hebben we weer koude nachten en rijden wij weer Edelherten Burl tochten, zowel voor ruiter met eigen paard als ook voor ruiter zonder eigen paard.

Je met Guus en mij mee tijdens een besloten groepsrit ca 2.5 uur met maximaal  4 deelnemers.

Helaas is het niet gegarandeerd dat wij de bronstige heren gaan zien (horen vast wel) omdat dit geheel onder invloed van weer (hoe kouder hoe beter) en voedselaanbod staat.

VOORAF RESERVEREN IS EEN MUST.

Deelnamekosten met eigen paard € 45*

Deelnamekosten met leenpaard (max. 2 en alleen op madiwodo) € 95* per deelnemer

Er is toestemming van de terreinbeheerders om in het uur ná zonsondergang terug naar Stoeterij Willemien te rijden, wat op zich al een belevenis is!

TIP:

Kom door de week logeren en boek bijvoorbeeld een ritten arrangement : Vroege ochtendrit om de herten aan de noord oostzijde van Otterlo te horen of een late middagrit gecombineerd met het luisteren naar de herten aan de Zuid Ginkel. Kan met eigen paard en met pony/paard (1 of 2 ) van ons.

Vooraf een rit aanvragen kan via onderstaand reservering/boekingsformulier via knop Buitenrit met Araghon of Reserveren buitenrit met eigen paard

Je ontvangt beschikbaarheid data van leenpaardjes en of appartement. Boekingen van het appartement of de leenpaardjes verlopen uitsluitend via info@gidstepaardopdeveluwe.nl 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info