Geniet mee van een fantastische buitenrit met Araghon* 

* beschikbaar  t/m eind oktober a.s. 

Wil je samen ook eens samen met Guus en mij op pad? Laat je verrassen! 

Ik neem je mee voor een afwisselende rit v.a. 2 uur door bos, heide of zandverstuiving. 

                      

Een buitenrit stem ik af op het rij niveau van de ruiter.  Wel vind ik het prettig dat je mij vooraf meedeelt of je ervaring hebt( al is het >10 jaar geleden) of dat het je eerste, echte buitenrit is.                              En omdat Araghon ook met regelmaat 2 maal per dag ingezet wordt,  mag een ruiter niet zwaarder zijn dan 90 kg en niet langer dan 1,80 cm zijn.  


Bij een beginnersrit* van ca 2 uur, waar Araghon zeker voor geschikt is, wordt overwegend gestapt en mag het gewicht niet meer dan 85 kg zijn.  

*Een beginners rit wordt alléén gereden met een ruiter die al bekend is met de basis beginselen d.m.v. reeds opgedane les ervaring met de gangen stap en draf en dus óók het lichtrijden en het stoppen/stilstaan onder controle hebben. ** 

Een dergelijke rit wordt  1 op 1 gereden zodat ik alle aandacht op deze combinatie kan richten. 

**Mocht het tijdens een rit zo zijn dat ik vind dat deelnemer niet voldoende rij-ervaring heeft, neem ik geen risico en zal ik terug naar stal gaan. 

Deelnemers die géén enkele paard rij ervaring hebben neem ik niet mee op buitenrit.   


Voor een rit van start gaat, zal er een eigen risico formulier ondertekend moeten worden. Paardrijden kent natuurlijk enkele risico's. 

Gids te paard op de Veluwe is niet aansprakelijk voor enig letsel.


Daarnaast is het mogelijk om een rit met eigen paard mee te rijden, gecombineerd met ruiter op leenpony/paard (v.a. min. 2 uur) 

Kosten voor een deelnemer met eigen paard (i.c.m. ruiter op leenpaard) v.a. minimaal 2,5 uur zijn € 22,50 p.u. p.p.  (exclusief consumptie op locatie)

Ritten v.a. 3 uur inclusief  koffie/thee met lekkers.

Vanaf 4 uur en langer  koffie/thee/ frisdrank met tosti  ham/kaas of broodje kroket o.i.d. ) 

                 

Ook kun je bij ons (tot eind september a.s.)  een overnachting boeken, bijvoorbeeld tijdens een dauwtraprit of een late avondrit.  Kosten voor een overnachting zijn € 27,50 p.p. exclusief beddengoed/handdoekpakket (€15,00 p.p.) en eindschoonmaak € 50,00. Overnachting van je paard op paddock of stal € 25,00. 

 Let op!  Alles op basis van beschikbaarheid en de momenteel geldende Corona restricties. 


Heb je interesse en kun je bij voorkeur op een dag door de week (i.v.m. grote drukte tijdens de weekenden)  informeer naar beschikbaarheid en huurprijs van de paarden inclusief ritbegeleiding: via info@gidstepaardopdeveluwe.nl 

of ga naar FB pagina Gids te paard op de Veluwe / Evenementen voor beschikbare data.  


RITAANVRAAG via  ONDERSTAAND FORMULIER


 
Opbellen
E-mail
Info