Geniet mee van een fantastische PRIVÉ buitenrit met ARAGHON

Een buitenrit stem ik af op het rij niveau van de ruiter.   Wel vind ik het prettig dat je mij vooraf meedeelt of je ervaring hebt( al is het >10 jaar geleden) of dat het je eerste echte buitenrit is.  En omdat Araghon ook met regelmaat 2 maal per dag ingezet wordt, mag een ruiter niet zwaarder zijn dan 90 kg en niet langer dan 1,80 cm zijn.  

Bij een beginners PRIVÉ STAP/DRAF rit* van 1,5 uur  in het zadel  waar Araghon zeker voor geschikt is, wordt overwegend gestapt en mag het gewicht niet meer dan 80 kg zijn.  *Een beginners rit wordt alléén ereden met een ruiter die al bekend is met de basis beginselen d.m.v. reeds opgedane les ervaring met de gangen stap en draf en dus óók het lichtrijden en het stoppen/stilstaan onder controle heeft. **  Een dergelijke rit wordt  1 op 1 gereden zodat ik alle aandacht op deze combinatie kan richten.  

Mocht het tijdens een rit zo zijn dat ik vind dat deelnemer niet voldoende rij-ervaring heeft, neem ik geen risico en zal ik terug naar stal gaan.       Ritprijzen: zie ritaanvraag -> Voorkeur rittype

  Deelnemers die géén enkele paard rij ervaring hebben neem ik niet mee op buitenrit.   

Voor een rit van start gaat, zal er een eigen risico formulier ondertekend moeten worden. Paardrijden kent natuurlijk  risico's en Gids te paard op de Veluwe is niet aansprakelijk voor enig letsel.

 Ook kun je bij ons  een overnachting voor je pony/paard  boeken, bijvoorbeeld als je  een crossweekend in Lunteren of in Ede hebt.   


Heb je interesse en kun je bij voorkeur op een dag door de week (op zaterdag en zondag geen buitenritten i.v.m. drukte in het gebied)  zie beschikbaarheid via onderstaande link


BESCHIKBAARHEIDKALENDER ARAGHON 


RITAANVRAAG via  ONDERSTAAND FORMULIER 

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info