Zaterdag 16 september a.s.  AIRBORNE HERDENKINGSRIT MET EIGEN PAARD

Een heel gave belevenis, waarbij we van dichtbij de parachutisten uit de vliegtuigen zien springen!


Vanaf Wilschut Stables kun je met Guus en mij op zaterdagochtend 16 september a.s. om 8.30 uur mee naar het droppings gebied op het zuidelijke deel van de Ginkelse Heide om daar vanuit het zadel van onze paarden de tientallen parachutisten uit de indrukwekkende Hercules vliegtuigen te zien neerkomen.  

We blijven op veilige afstand, d.w.z. dat ik bekijk wat de paarden aankunnen, qua onrust of stressniveau. Maar hoe relaxter de ruiter, hoe makkelijker het paard het vindt. Daarbij is Guus bekend met dit evenement en zal de rust ongetwijfeld overbrengen. 


De rit gaat door bij minimaal 5 deelnemers met eigen paard en kost € 35,00  per deelnemer, inclusief foto's, gemaakt tijdens de rit (v.v. logo) en is exclusief consumpties onderweg.
Je moet rekening houden dat je heen en terug ruim 4 uur onderweg bent dus jij zelf, net als je paard een uitstekende conditie moet hebben. Restitutie van deelnamekosten niet mogelijk. 

Vooraf reserveren is een must en kan via onderstaand boekingsformulier

Voor jezelf overnachting in de regio van Otterlo boeken: zie https://www.otterlo.nl/project/overnachten  of rechtstreeks bij Parkhotel De Bosrand in Ede 

   
 
 
Opbellen
E-mail
Info