Zaterdag 17 september a.s.  AIRBORNE HERDENKINGSRIT MET EIGEN PAARD

Vanaf Wilschut Stables kun je met Guus en mij op zaterdagochtend 17 september a.s. om 8.30 uur mee naar het droppings gebied op noordelijke deel van de Ginkelse Heide om daar vanuit het zadel van onze paarden de tientallen parachutisten uit de indrukwekkende Hercules vliegtuigen te zien neerkomen. 

De rit gaat door bij minimaal 5 deelnemers met eigen paard en kost € 25,00 per deelnemer en is exclusief consumpties onderweg.
Je moet rekening houden dat je heen en terug ruim 4 uur onderweg bent dus jij zelf, net als je paard een uitstekende conditie moet hebben.
Tinker Araghon is deze dag al gereserveerd. 

Een heel gave belevenis, waarbij we van dichtbij de parachutisten uit de vliegtuigen zien springen!

En tijdens de rit worden er natuurlijk foto's gemaakt. 
Voor €10,- krijg je 10-15 mooie foto's.  Deze foto's zijn niet bewerkt, in bruikbare resolutie en bevatten een standaard logo gecentreerd in de foto.
Deze foto's mag je gebruiken op Sociale Media.

Vooraf reserveren is een must en kan via onderstaand boekingsformulier

Overnachting voor je paard op Wilschut Stables moet vooraf gereserveerd worden en kost € 25,00 per nacht o.b.v. hooi/voordroog of kuil en zelf uitmesten.

Voor jezelf overnachting in de regio van Otterlo boeken: zie https://www.otterlo.nl/project/overnachten  of rechtstreeks bij Parkhotel De Bosrand in Ede 

 

  
 
 
Opbellen
E-mail
Info