Welkom bij Coach & Gids te paard op de Veluwe!
           Wij bezorgen je een fantastische buiten rit met je eigen paard, waarvan je nog lang zult nagenieten.     


Logeren en heel veel PAARDRIJDEN  in natuurgebied DE PLANKEN WAMBUIS VOORJAAR &  HERFST 2018

Om midden in het natuurgebied van de Planken Wambuis te rijden, huren wij voor groepen v.a. 8  personen Boerderij Mossel te Otterlo af.  Boerderij de Mossel is alleen te bereiken via een lange hobbelige zandweg. Grote kans dat je hier tijdens een buitenrit zwijnen, edelherten en de 'wilde' paarden tegen komt. Het gebied waarin de georganiseerde ritten met gids worden gereden is fantastisch mooi, ongeacht welk seizoen je er doorbrengt!  

Wanneer? Natuurlijk tijdens de mooiste periodes!

Mei Midweek van 30 april  t/m 4 mei  en van 14 mei t/m 18 mei *

Juni midweek 4 juni t/m 8 juni en 25 juni t/m 29 juni *

 en 

HEIDE MIDWEKEN van 27 AUGUSTUS t/m 31 AUGUSTUS  en van  10 t/m 14 september 2018 *

en HERFSTVAKANTIE MIDWEEK  15 t/m 19 oktober 2018*

*De paard rij midweek gaat door bij aanmelding van minimaal 10 deelnemers met paarden. Er kunnen maximaal 14 deelnemers met paard of pony mee.  Natuurlijk zijn menners ook van harte welkom! 

En wil je met een besloten groep v.a. 6 personen komen, dat kan ook. Alleen dan worden er andere tarieven gehanteerd. Informeer naar de mogelijkheden. 

De arrangement prijs is o.b.v. logies inclusief ontbijt  per persoon. Indien men een paard of pony op stal wenst, komen er extra kosten bij. Gaat jouw kind ook mee met eigen pony, dan zijn de verblijfskosten tot 16 jaar inclusief ontbijt, met pony/paard op de wei.  

Volwassene met 1 paard op weide                    €  295,00   

Kind tot 12 jaar                                                       €   225,00 (inclusief pony)

Paard/pony  op stal *                                             €   60,00 inclusief hooi/stro (er zijn 6 stallen beschikbaar)

Extra paard/pony op de wei **                            €   30,00 *

Extra paard/pony op stal*                                     €   40,00  *

laken/linnenpakket p.p.                                         € 15,00 

Volwassene zonder paard o.b.v. logies en ontbijt                                 €   235,00

Boeken kan via tabblad  RESERVEREN

Slapen op deze locatie

Er zijn in totaal 12 slaapkamers; 5 zijn voorzien van douche en wastafel, de andere 7 beschikken over een wastafel.  De indeling is als volgt: Op de begane grond bevinden zich 2 tweepersoonsslaapkamers, een toilet en een ruime badkamer met 3 douches en 2 wastafels.   Op de bovenverdieping bevinden zich 2 eenpersoons-, 5 tweepersoons-, 1 drie persoons-, 1 vier persoons- en 1 vijf persoons slaapkamer, een gezamenlijke badkamer met douche en ligbad en drie aparte toiletten. Alle slaapkamers beschikken over centrale verwarming.

Paarden/Pony's

De paarden/pony's op de weide staan bij elkaar. Mocht je je paard of pony apart willen zetten, neem dan zelf stroomdraad en paaltjes mee!

Weekprogramma Is klaar, maar hiervan kan afgeweken worden! Heb je nog vragen? 

Stuur dan een e-mail: info@gidstepaardopdeveluwe.nl


Kom genieten van een weekend of een week, met eigen paard in Otterlo op de Veluwe

Lang weekend of een week met eigen paard logeren in het buitengebied van Otterlo. 

Om o.a. in het weidse natuurgebied van de Planken Wambuis te rijden, hebben wij de beschikking over 2 modern ingerichte vakantiewoningen voor een lang weekend of een week voor kleine groepen tot max. 6 personen met eigen paard. Ook menners zijn van harte welkom! 

Uiteraard zijn wij je graag van dienst om jou en je gezelschap door het gebied van de Planken Wambuis en de zandverstuivingen van het Wekeromse Zand te gidsen.  Geen getob met navigatie of routekaarten, geen stress om de weg kwijt te raken. Gegarandeerd genieten van de schitterende natuur!

Tijdens de ritten over de Planken Wambuis wordt er veel gestapt om het wild niet te verstoren, maar daar waar het kan wordt er in overleg gedraafd en gegaloppeerd. Tijdens de rit naar het Wekeromse Zand wordt er op sommige trajecten (zandpaden) óók gedraafd, mogelijk een hand galop ingezet. Er wordt dan ook van je verwacht dat je alle gangen goed beheerst. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van het inhuren van ons als gids? **

Weekend huur vakantiewoning, max. 6 personen t/m 31 mei 2018   € 250,00*

Midweek huur vakantiewoning,  max. 6 personen t/m 31 mei 2018  € 350,00*

Weekhuur vakantiewoning         max. 6 personen t/m 31 mei 2018  € 450,00*

Hoogseizoen: 1 juni t/m 1 september 2018 en vanaf 22 december 2018  t/m 2 januari 2019)

Week          550 euro* (van zaterdag  15.00 uur tot zaterdag  10.00 uur)

Midweek    450 euro* (van maandag 15.00 uur  tot vrijdag     10.00 uur)

Weekend   350 euro* (van vrijdag        15.00 uur  tot maandag  10.00 uur) 


Overige voorwaarden huur vakantiewoning voor maximaal 6 personen:

 De prijzen zijn inclusief verbruik van water, elektra en gebruik internetaansluiting en toeristenbelasting.

 Voor de eindschoonmaak wordt naast de verhuurprijs  van de woning nog 50 euro in rekening gebracht.

 Bedlinnen en een handdoekenpakket is te huur voor € 15,00 p.p. en een keukenlinnenpakket is te huur voor € 5,00

Overnachting van één paard per persoon is inclusief hooi + standaard brok voor 20 euro per nacht, eventueel  gecombineerd met weidegang. Uiteraard kunnen ze ook 24 uur op de weide staan.  

 **Het inhuren van Gids te paard v.a. deze locatie is mogelijk. Voor mensen die het gebied niet kennen is het zeker een aanrader. Je kunt er snel de weg kwijtraken. Voor informatie over het inhuren van Gids te paard: info@gidstepaardopdeveluwe.nl


Reservering- en annuleringsvoorwaarden, geldig voor deelnemers aan de Lente Midweek

• Per inschrijfformulier kan slechts 1 deelnemer voor 1 evenement worden aangemeld (meerdere formulieren/kopieën inzenden kan altijd).

• De inschrijving is bindend door inzending van het inschrijfformulier. 

• Alleen een volledig ingevuld inschrijfformulier is geldig. 

 Na aanmelding ontvangt de deelnemer een bevestiging van inschrijving of plaatsing op de reservelijst. 

• Plaatsing op de deelnemerslijst gebeurt op volgorde van aanmelding. Is het maximale aantal deelnemers bereikt, dan volgt plaatsing op de reservelijst. 

• Betaling van deelname:  de helft van de factuurprijs per omgaande en het restant factuurbedrag uiterlijk 6 weken vóór het betreffende evenement te voldoen op bankrekening nummer:   NL51 RABO 03724 91 650 t.n.v. L.A. van Doorn,  o.v.v. naam evenement en naam deelnemer. 

• Niemand wordt verplicht zijn/haar paard te enten tegen influenza. Let op: het is mogelijk  dat de locatiehouder om een entingsbewijs vraagt; indien u dit niet kunt tonen kan de toegang worden geweigerd door de locatiehouder. 

• Voor meer informatie over de locatie kunt u terecht bij de organisator van het evenement of bij de locatiehouder zelf. 

• U neemt deel voor eigen rekening en risico, Gids te paard op de Veluwe aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade aangericht aan de eigendommen en opstallen van de locatiehouder. 

Annuleren 

• Wanneer u ondanks inschrijving door onvoorziene omstandigheden toch niet kunt deelnemen, kunt u contact met mij opnemen. Ik zal dan iemand van de reservelijst benaderen. Volgt hieruit geen deelname, dan kan men zelf een vervanger benaderen. 

Is er geen vervanger gevonden?

Dan wordt bij afzeggen tot 4 weken voor aanvang van het evenement 25% van het bedrag voor deelname in rekening gebracht. Bij afzeggen tot 3 weken voor aanvang is dat 50% en bij afzeggen tot 2 weken voor aanvang 75%. Bij afzeggen binnen 2 weken voor aanvang van het evenement, wordt het volledige bedrag voor deelname in rekening gebracht. 

het reeds gestorte bedrag voor deelname, verminderd met Є 15,- voor onkosten, terugbetaald. 

• Het hebben van een A.S.P.- of WA-verzekering is verplicht en annuleringsverzekering voor dit evenement wordt aangeraden.