Welkom bij & Gids te paard op de Veluwe!
Wij maken van elke buiten rit samen met jou en je eigen paard een ware belevenis!     

Samen met je eigen paard logeren op een schitterende accommodatie, 

midden in Natuurgebied de Planken Wambuis

Wanneer?  

LANG WEEKEND PAARDRIJDEN van vrijdag 22 maart  t/m maandag 25 maart 2019. Boeken al mogelijk! 

Drie overnachtingen met je eigen paard of pony logeren op een schitterende accommodatie, midden in natuurgebied De Planken Wambuis.  Twee hele dagen met ons mee en dus heel veel paardrijden. Zeker geschikt voor jonge of groene paarden om ervaring in het buiten rijden rustig op te bouwen. Het programma en tempo wordt aangepast aan de meest onervaren ruiter of paard en er is onderweg altijd de mogelijkheid om af te stappen en verder te lopen, of te rusten.

De locatie: Boerderij Mossel te Otterlo (www.boerderij-mossel.nl)
Er zijn in totaal 12 slaapkamers; 4  zijn voorzien van douche en wastafel, de andere 8 beschikken over een wastafel.
Boerderij de Mossel is alleen te bereiken via een lange hobbelige zandweg. Grote kans dat je hier tijdens een buitenrit zwijnen, reeën en de 'wilde' paarden tegen komt. Het gebied waarin de ritten worden gereden is fantastisch mooi, ongeacht het seizoen! 
Een arrangement wat alleen doorgaat bij minimaal 10 personen met eigen paard/pony en maximaal 15 personen. 
Kortom, een heerlijk 3-daags arrangement met je eigen paard buitenritten rijden onder begeleiding van een gids die het gebied op haar duimpje kent in het prachtige natuurgebied van de Planken Wambuis en haar omgeving. 

De kosten p.p. inclusief ontbijt en lunch en avondeten en met 1 paard op de weide  zijn € 275,00 inclusief gas/water/licht, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.  Brochure Gids te paard op aanvraag verkrijgbaar. Kom je zonder paard, maar wil je wel tijdens dit arrangement blijven logeren, dan geldt een andere prijs welke op aanvraag verstrekt wordt. 

 

HEIDE MIDWEEK PAARDRIJDEN van maandag t/m vrijdag van 26  t/m 30 Augustus 2019
Nu te boeken!
Vier overnachtingen met je eigen paard of pony logeren op een schitterende accommodatie, midden in natuurgebied De Planken Wambuis.  Drie hele dagen met ons mee en dus heel veel paardrijden. Geschikt voor ervaren ruiters, die alle gangen uitstekend beheersen en waarvan de paarden in prima conditie zijn (ruiters trouwens ook!).  Tijdens de ritten wordt er gedraafd en gegaloppeerd en indien gewenst op één van de lange en brede zandpaden of zandvlaktes is een rengalop mogelijk. 

 De locatie: Boerderij Mossel te Otterlo (www.boerderij-mossel.nl) Er zijn in totaal 12 slaapkamers; 4  zijn voorzien van douche en wastafel, de andere 8 beschikken over een wastafel. Boerderij de Mossel is alleen te bereiken via een lange hobbelige zandweg. Grote kans dat je hier tijdens een buitenrit zwijnen, reeën en de 'wilde' paarden tegen komt. Het gebied waarin de ritten worden gereden is fantastisch mooi, ongeacht het seizoen! 

Een arrangement wat alleen doorgaat bij minimaal 10 personen met eigen paard/pony en maximaal 15 personen.  
Kortom, een heerlijk 3-daags arrangement met je eigen paard buitenritten rijden onder begeleiding van een gids die het gebied op haar duimpje kent in het prachtige natuurgebied van de Planken Wambuis en haar omgeving. 
De kosten p.p. inclusief ontbijt en lunch en avondeten en met 1 paard op de weide,  zijn € 300,00 inclusief gas/water/licht, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.  Brochure Gids te paard op aanvraag verkrijgbaar. Kom je zonder paard, maar wil je wel tijdens dit arrangement blijven logeren, dan geldt een andere prijs welke op aanvraag verstrekt wordt. 

 

Genieten van een weekend samen met je eigen paard in Otterlo op de Veluwe

Samen met je paard logeren? Boek een 2 of 4 persoonskamer in de Bed &  Breakfast Chambre d'hote in Otterlo! Deze voormalige paardensport accommodatie is van alle gemakken voorzien. Voor een overnachting, inclusief ontbijt en stalling van je paard neem je contact op met Brigitte Hibma. Telefoonnummer 06 -13052713 ** Voor meer informatie, zie www.herbergotterlo.nl 

of  

Boek een vakantiewoning voor maximaal 6 personen, net buiten Otterlo op boerderij de Vinckenhof. Voor beschikbaarheid of huur van de woningen, bel  met  Willemiek Kassing- van der Ven, tel. 06-22762919 ** 

 **Het inhuren van Gids te paard v.a. één van deze locaties is mogelijk. Voor mensen die het gebied niet kennen is het zeker een aanrader. Je kunt er snel de weg kwijtraken. Voor informatie over het inhuren van Gids te paard: info@gidstepaardopdeveluwe.nl