Welkom bij Coach & Gids te paard op de Veluwe!
           Wij bezorgen je een fantastische buiten rit met je eigen paard, waarvan je nog lang zult nagenieten.     
 

 

Lekker de wind in je gezicht en je hoofd leegmaken en voor je paard is een buiten rit ook een fijne afwisseling naast de dagelijkse training.  En zeg nou eens eerlijk, is het niet zalig om met een gids mee te gaan die het gebied goed kent?  Een gids die jou óók van de wereld naast de ruiterpaden laat genieten.  Heerlijk ontspannen rijden zonder dat jij je druk hoeft te maken over de route of ook maar te twijfelen over waar je je ergens bevind: dat is pas echt genieten van paard en omgeving!

Als Coach & Gids te paard neem ik jou, samen met je eigen paard, graag mee voor een onvergetelijke tocht over het prachtige (ruiter)padengebied van de Planken Wambuis, de Edese heide en bossen, maar ook het Wekeromse Zand. 

Onze ritten vinden overwegend plaats op vrijdag en in het weekend, maar vanaf maart tot eind oktober zijn er ook op woensdag en donderdag middagtochten te boeken. Rijtijden van de ritten variëren van 2 tot 4 uur waarbij ook nog een dagtocht gemaakt kan worden naar en in N.P. de Hoge Veluwe. Tijdens deze dagtocht zit je gemiddeld zo'n 6 uur in het zadel! Een aanrader voor in het weekend, maar ook bijvoorbeeld op een door de weekse dag.   Dan is het in het Park niet zo druk met fietsende (en luidruchtige) mensen! 

 Naast de Spaanse runderen en de semi- wilde pony's is er wild als wilde zwijnen en reeën in de gebieden van de Planken Wambuis te zien. Vooral tijdens de avonduren in de maanden april t/m augustus vanaf 20.00 tot een uur of 22.00 kun je ze met helder weer goed gadeslaan.  De avond ritten duren zo een  1,5 tot 2 uur.  Bij uitstek geschikt voor beginnende ruiters. De avondritten worden v.a. april t/m september op aanvraag gereden. De ritten worden alleen gereden tijdens heldere avonden.

Voor alle ritten geldt, dat deze vooraf gereserveerd moeten worden. Dit kan via tabblad Reserveren. 

Maar wil je langer genieten van onze mooie omgeving, dan is een verblijf voor een weekend of midweek zeker een aanrader!

Kom dan eens samen met je paard logeren op één van onze locaties en ga met ons mee tijdens één van de prachtige buitenritten. Wij kennen het gebied van de Planken Wambuis en haar prachtige omgeving op ons duimpje en laten je graag meegenieten van de mooiste routes en plekjes. Bossen, heide, vennen en zandverstuivingen, het is er allemaal te vinden en elk seizoen heeft er zijn charmes, zelfs met een regenbuitje.....  

Ennuh, ben je niet echt een fervente buitenruiter? Alles wat betreft het rijden van de buitenritten wordt vooraf en kan zelfs tijdens een rit overlegd worden!

Deelname aan de verschillende ritten en arrangementen is te allen tijden voor eigen risico! 

Foto's die tijdens een rit gemaakt worden, kunnen voor reclamedoeleinden ingezet worden.  


Wil je adverteren op deze website, stuur dan een e-mail naar:

info@gidstepaardopdeveluwe.nl